USPEH MLADOG SVRLJIŽANINA

Ranđelović potpisao za Minsk

Broj pregleda

Juče je makedonski reprezentativac, bivši fudbaler „Vardara“ i „Jagodine“, Svrljižanin, Predrag Ranđelović potpisao ugovor sa fudbalskim klubom „Minsk“ iz Belorusije.

Randjelovic

Rođen u Nišu, školovan u fudbalskom klubu „Partizan“ u Beogradu. Nastupao za beogradski „Teleoptik“, potom prešao u makedonski „Vardar“ gde je odigrao dve sezone, a pre dolaska u Belorusiju, u poslednjih šest meseci, branio je boje srpskog prvoligaša iz Jagodine.

Srpski vezista i makedonski reprezentativac Predrag Ranđelović, rođeni Svrljižanin, potpisao je juče ugovor sa fudbalskim klubom „Minsk“ iz Belorusije koji se takmiči u Beloruskoj Premijer ligi.

Nakon potpisivanja ugovora , on je odgovorio na nekoliko pitanja Pres služba kluba a mi vam prenosimo intervju u celosti:

Koliko dugo razmišljao o ovom predlogu ?
– Ne, ne nisam dugo razmišljao, želeo sam se oprobati na novom nivou, ja verujem da će nastupi za ”Minsk” da mi pomognu u budućoj karijeri. Još uvek sam mlad igrač i želim napredovati.

– Da li si spreman za hladne dane u Belorusiji?
– Da , sada je veoma hladno. U Srbiji temperatura ipak ide samo do nule. Pre dve godine sam igrao u Belorusiji, međutim, u letnjem periodu. Onda kada sam bio u “Vardaru” i igrao protivi ekipe „BATE“, tako da je vreme bilo sasvim drugačije .

– Kakvi su vam tada bili utisci o igri?
– To je bila dobra utakmica. „BATE“ je jak tim i protiv njih je bilo naporno igrati. Tako da se može reći da sam već upoznat sa beloruskim fudbalom.

– Na kojoj poziciji uglavnom igrate?
– Ja mogu da igram na bilo kojoj poziciji u veznom redu, ali trener će odlučiti šta je najbolje za naš tim.

Inače, pored Predraga, u ovom timu igra i bivši igrač „Novog Pazara“ Miloš Rnić, takođe poreklom iz Srbije.

Redakcija Svrljiških novina čestita sugrađaninu na postignutim uspesima i rezultatima u karijeri, u nadi da će u predstojećem periodu ostvariti još bolje rezultate i predstaviti Svrljig na pravi način širom sveta.

Pročitajte i

Komentar

Your email address will not be published.