PRIKUPLJENO 114.600,00 DINARA

Iva Antić: Uspešno realizovan „Božićni festival“

Broj pregleda

Opštinski većnik Iva Antić zadužena za omladinu istakla je danas na konferenciji da je „Božićni festival“ uspešno realizovan i da su prikupljena veća sredstva od uloženih.

IVA-ANTIC---VECNIK

 Nakon „Božićnog festivala“ raspolagali smo sumom koja je uvećana direktnom uplatom bankarskog službenika na licu mesta, te je tako iznosila 103.700,00 dinara, da bi u međuvremenu bila pojačana dodatnim donacijama, pa tako možemo da govorimo o ukupnoj cifri od 114.600,00 dinara koja je prikupljena u toku Festivala. – Ističe većnik Iva Antić.

Manji deo novca utrošen je za fotelju za Zoricu Vučković iz Drajinca, koja je nabavljena uz sugestiju i preporuku Centra za socijalni rad.

Ostatak novca uplaćen je za pomoć u lečenju malom Filipu koji boluje od leukemije.

U toku „Božićnog festivala“ bilo je druženje sa lokalnim Dj-ima, bendovima, a pored toga organizovano je i karaoka-maskenbal veče, književno veče, druženje sa Deda mrazom, kićenje jelke, licitacija likovnih radova i druženje za Badnje veče u porti Crkve.

Kako bi Festival bio uspešan, pored Opštine i Centra za turizam, kuluturu i sport i KZM, u njegovu realizaciju bilo je uključeno 15 volontera.

Iva Antić je iskoristila priliku i javno se zahvalila svim donatorima i ljudima dobre volje koji su dali prilog i pomogli u održavanju Festivala.

Pročitajte i

Božićni festival, foto: M.M.

Završen ,,Božićni festival“ u Svrljigu

Jučerašnjim nastupom kulturno umetničkih društava i zabavnim programom završen je ovogodišnji ,,Božićni festival“.  Poslednji dan Festivala održan je u sali bioskopa, a igrom i pesmom

Božićni festival, program

Sutra počinje 12. ,,Božićni festival“

Tradicionalni ,,Božićni festival“ počinje sutra i trajaće do 10. januara 2020. godine.  ,,Božićni festival“ počinje sutra Školom tradicije za prvake sa temom ,,Čas o Božiću i Božićnom

2 Komentar

  • Bozicni festival je bio veoma slab

  • Nepotpuna informacija. Nemate tacne iznose koliko je utroseno a koliko zaradjeno.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *