PRIKUPLJENO 114.600,00 DINARA
Broj pregleda

Iva Antić: Uspešno realizovan „Božićni festival“

Opštinski većnik Iva Antić zadužena za omladinu istakla je danas na konferenciji da je „Božićni festival“ uspešno realizovan i da su prikupljena veća sredstva od uloženih.

IVA-ANTIC---VECNIK

 Nakon „Božićnog festivala“ raspolagali smo sumom koja je uvećana direktnom uplatom bankarskog službenika na licu mesta, te je tako iznosila 103.700,00 dinara, da bi u međuvremenu bila pojačana dodatnim donacijama, pa tako možemo da govorimo o ukupnoj cifri od 114.600,00 dinara koja je prikupljena u toku Festivala. – Ističe većnik Iva Antić.

Manji deo novca utrošen je za fotelju za Zoricu Vučković iz Drajinca, koja je nabavljena uz sugestiju i preporuku Centra za socijalni rad.

Ostatak novca uplaćen je za pomoć u lečenju malom Filipu koji boluje od leukemije.

U toku „Božićnog festivala“ bilo je druženje sa lokalnim Dj-ima, bendovima, a pored toga organizovano je i karaoka-maskenbal veče, književno veče, druženje sa Deda mrazom, kićenje jelke, licitacija likovnih radova i druženje za Badnje veče u porti Crkve.

Kako bi Festival bio uspešan, pored Opštine i Centra za turizam, kuluturu i sport i KZM, u njegovu realizaciju bilo je uključeno 15 volontera.

Iva Antić je iskoristila priliku i javno se zahvalila svim donatorima i ljudima dobre volje koji su dali prilog i pomogli u održavanju Festivala.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

2 Komentara

  • Bozicni festival je bio veoma slab

  • Nepotpuna informacija. Nemate tacne iznose koliko je utroseno a koliko zaradjeno.

Komentar

Your email address will not be published.