Broj pregleda

Дан средње школе „Душан Тривунац Драгош“

Средња стручна школа „Душан Тривунац Драгош“ данас је обележила 29. година рада и постојања. За ђака генерације проглашен је Данило Марјановић, а уручене су награде и најистакнутијим појединцима.

На овај дан 1984. године почела је са радом Средња стручна школа у Сврљигу. Први директор ове установе био је Божидар Здравковић из Сврљига, уједно и гост данашње прославе Дана школе.

Одмах на почетку, директора школе Лела Митић уручила је значајна признања, најпре, својим колегама за рад и постигнуте резултате у раду, а потом и најистакнутијим ученицима школе који су постизали успехе на разним такмичењима.

Награде су добили Радмила Драгојевић, професор енглеског језика у пензији, професор Војкан Митић за 10 година успешног рада, Моника Ђорђевић, ученик ИВ разреда и Нена Антонијевић, ученик ИИИ разреда смер трговац, а за ђака генерације проглашен Данило Марјановић, економиста ИВ разреда.

Поздрављајући присутне из локалне самоуправе и других установа, директорка је нагласила да школа следеће године обележава веома значајну годишњицу, три деценије постојања и рада.

Присутнима је представљен и пројекат који реализује редакција Сврљишке новине – МЛАДИ НОВИНАРИ.

Наставак програма био је предвиђен за представу Отворена врата коју су припремили ученици средње школе.

У име локалне самоуправе обележавању Дана школе присуствовали су председник Општине Сврљиг Милија Милетић и председница СО Сврљиг Јелена Трифуновић.

Аутор и фото: Редакција младих новинара
Реализација пројекта: ”Млади новинари”
Пројекат финансира: Министарство културе и информисања Републике Србије

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.