RADIO BUBAMARA

Bolji plasman u 2014.

Broj pregleda

U toku Novogodišnje noći radio „Bubamara“ iz Svrljiga bila je jedna od najslušanijih radio stanica na internetu. Sada je peta na najpopularnijoj „TuneIn“ listi, odmah ispod radija S iz Beograda.

BUBAMARASvrljiška „Bubamara“ na najpoznatijem svetskom pretraživaču radio stanica „TuneIn“ decembra meseca našla se odmah ispod najslušanijih srpskih radio stanica „TDI“, „Naxi“, „Top FM“ i „Radio S“, i zauzela petu poziciju.

Inače, „Bubamara“ je bila jedna od pet najslušanijih stanica na internetu za vreme Novogodišnje noći, a kapaciteti na strimovima bili su popunjeni do poslednjeg mesta.

„Bubamara“ planira da tokom ove godine proširi kapacitet strima na 1000 slušaoca.

Sem što je ovo ogroman uspeh za ovaj medij, ujedno uspeh je i za Svrljig, jer je ovo najbolja moguća prezentacija jednog mesta širom sveta putem interneta i audio prenosa.

Ovaj radio bio je jedan od  najuspešnijih na regionu, tako i sada na lokalu i internetu.

„Bubamara“ u 2014. godini proslavlja značajan jubilej 22. godine rada i postojanja.

Pročitajte i

Radio ,,Bubamara“ napunila 29 godina

Danas je radio ,,Bubamara“ Svrljig proslavlja svoj 29. rođendan. Radio ,,Bubamara“ najstarija je informativna medijska kuća u jugoistočnoj Srbiji. Sa radom je počela 13. maja

Danas je Svetski dan radija

Nizom radijskih manifestacija danas se obeležava Svetski dan radija. Na teritoriji Svrljiga postoji samo jedna radio stanica – radio ,,Bubamara” koja svoj program emituje od

1 Komentar

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *