NAJLUĐA ILI NAJDOSADNIJA NOĆ?

Doček 2014-te u Svrljigu?!

Broj pregleda

Ukoliko ste odlučili da za novogodišnju noć ostanete u Svrljigu na raspolaganju ćete imati mali broj ugostiteljskih objekata koji pružaju organizovani prigodan doček, dok je proslava na otvorenom još uvek pod znakom pitanja.

Nova-godina

Prosečna cena karte za doček u kafanama u Svrljigu iznosi nešto više od 2500 dinara, dok je cena u kafićima malo niža.

Početkom ovog meseca bilo je reči da se doček 2014. godine organizuje i ispred Gradsko parka uz uživo muziku, grejanu rakiju i kuvano vino, kao što je bio slučaj za proslavu Srpske nove godine, ali kako nezvanično saznajemo odlučeno je da se od tog poduhvata odustane, zbog povećane mere štednje u državi.

Većina Svrljižana će Novu 2014-tu dočekati kod kuće ili u kući prijatelja. Kao razlog ove odluke građani navode daleko težu finansijsku situaciju i ekonomsku krizu u odnosu na neke prošle godine.

Retki su oni koji će za Novu godinu biti u nekom restoranu, kafiću ili klubu i najčešće se odlučuju za mesta u kojima se ulaz i rezervacije ne naplaćuju.

Slična situacija je i u drugim opštinama i gradovima Srbije.

Pročitajte i

Želimo vam srećne nastupajuće praznike

Internet portal ,,Svrljiške novine“ svim svojim čitaocima, građanima i poslovnim prijateljima čestita Novu godinu i nastupajuće božićne praznike. Želimo vam mnogo poslovnog uspeha, zdravlja i

Novogodišnji ukrasi, foto: Svrljiške novine

Krenulo novogodišnje ukrašavanje centra grada

Proteklih dana krenulo je novogodišnje ukrašavanje centra Svrljiga.  Postavljeni su prošlogodišnji ukrasi, a nabavljeni su i neki novi. Novogodišnja jelka ove godine postavljena je ispred

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.