ŠK ZELENI VRH
Broj pregleda

Pionirski turnir u šahu

U organizaciji ŠK ”Zeleni Vrh” u subotu, 7. decembra, organizovan je pionirski turnir u šahu za koji se prijavilo 15 mladih učenika.

Pioniri

U okviru proširenja pionirske škole šahista, koja već aktivno radi nekoliko godina, ŠK ”Zeleni Vrh” je u subotu organizovao je pionirski turnir u šahu za koji se prijavilo 15 omladinaca – mladih učenika Škole šaha.

Otvaranju turnira prisustvoao je i predsednik opštine Svrljig Milija Miletić koji je mališanima podelio poklone i poželeo mnogo sreće u daljem takmičenju u šahu.

Vi ste naše nove nade u šahu i na ovaj način stičete dodatno znanje i unapređujete veštine u šahu. Vaš trener, velemajstor Tošić u najboljem svetlu predstavlja naš Svrljig širom Srbije i sveta. Protekle nedelje osvojio je jedan prestižan turnir u Beogradu na kojem je učestvovalo 160 takmičara iz 12 zemalja, što je za njega ali i za sve nas veoma značajno – istakao je Miletić.

Predsednik opštine Svrljig nagovestio je da su fudbal, košarka, stoni-tenis, rukomet i ostali sportovi uključeni za bolji i ravnomerniji razvoj dece Svrljiga.

милија

Otvaranju turnira prisustvovao je i bivši prvak nekadašnje Jugoslavije u ”kik boksu” Ivan Mitić iz Svrljiga.

ŠK ”Zeleni Vrh” brojčano je jedan od najvećih klubova u Svrljigu i ima 105 aktivna člana, dok Škola šaha trenutno trenutno ima 15 polaznika uzrasta od 1 do 4 razreda i od 5 do 8 razreda.

Sponzori: Cameleon, Knjižara Pelikan i Vinarija Status.

Škola koju vodi velemajstor Miroslav Tošić radi svake nedelje od 11-14 h.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA