ODGOVORNOST NADZORA!
Broj pregleda

Kreće provera radova

Predsednik opštine Svrjig sastao se danas sa predsednikom i članovima komisije koja je formirana za proveru i kontrolu građevinskih i infrastrukturnih radova koji su finansirani iz budžeta opštine Svrljig u periodu od 2008. do 2013. godine.

комисја

U narednih sto dana komisija će vršiti intezivnu proveru dosadašnjih radova na teritoriji opštine Svrljig. Sve utvrđene nepravilnosti biće na teret lica koje je vršilo nadzor radova, rečeno je na prvom sastanku predsednika opštine Milije Miletića i tročlane komisije za kontrolu radova.

–  Na vama je da odlučite odakle ćete početi sa proverom. Kao stručnjaci iz oblasti građevinarstva odabrani ste da sprovedete kvalitetnu proveru dosadašnjih infrastrukturnih i građevinskih radova na teritoriji Svrljiga koji su finansirani iz budžeta opštine – rekao je danas predsednik opštine Svrljig Milija Miletić.

Komisija je dužna da napravi izveštaj u pisanoj formi i o tome obavesti predsedniak Opštine i opštinskog pravobranioca, ukoliko za to ima potrebe.

комисија-1

–  Na ovaj način proverićemo kvalitet radova i stručnost lica koja su vršila nadzor na gradilišima širom Svrljiga. Iskreno se nadam da je sve izvršeno po zakonu i kvalitetno – istakao je Miletić.

Komisija je odlučila da najpre obiđe radove većeg obima a potom i ostale radove.

Podsećamo da je na inicijativu predsednika opštine Svrljig formirana komisija za kontrolu radova koji su rađeni iz budžeta Opštine a preko JP Direkcije za izgradnju Svrljiga i mesnih zajednica. Predsednik komisije za kontrolu radova je komunalni inspektor Mile Milanović, članovi su šef Odseka za stambeno komunalne poslove Gostana Mihajlović i radnici Direkcije za igradnju Svrljiga Sreten Stevanović i Vesna Bogdanović.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA