Svrljiške novine

IZ BUDŽETA OPŠTINE
Broj pregleda

Prvacima po 5000 dinara

Za početak nove školske dobro se pripremila Skupština opštine Svrljig, čijim su sredstvima, iz budžeta, danas đaci prvaci u Draincu i Niševcu dobili po 5. 000 dinara

Milija-i-deca

Na predlog Opštinskog veća, po odluci Skupštine opštine Svrljig, danas su roditeljima dece koja su krenula u prvi razred uručena novčana sredstva u iznosu od po 5000 dinara. Jednokratne novčane pomoći uručili su predsednik Opštine Svrljig Milija Miletić i direktor Osnovne škole Saša Golubović.

Ova pomoć namenjena je za naše prvake. Svake sledeće godine prvaci na teritoriji opštine Svrljig dobijaće novčana sredstva na početku školske godine, istakao je predsednik Miletić.

Drainac

Danas su su novčana davanja uručena roditeljima u selima Drainac i Niševac.

Posebna zahvalnost ide lokalnoj samupravi i predsedniku. Smatram da je jako mali broj škola u Srbiji, a pogotovo onih škola koje su u lokalnoj zajednici sa takvim stepenom razvijenosti. Naša opština znamo svi da je prilično nerazvijena i jako puno truda treba uložiti da se odvoje neka sredstva za naše najmlađe za koje je to najpotrebnije, izjavio je direktora OŠ Dobrila Stambolić, Saša Golubović.

Nisevac

U Draincu i Niševcu podeljeneo je ukupno 10 jednokratnih pomoći.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Svaka cast predsednice. Pravi ste!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *