Search
Close this search box.
POMOĆ OPŠTINE
Broj pregleda

Uskoro novi dom za Zoricu

Podeli sa prijateljima:

Zorica Vučković (24), iz Drainca, devojka blago ometena u razvoju, bez leve noge i jednog plućnog krila, koja živi sa još težom životnom pričom, zahvaljujući donacijama i pomoći lokalne samouprave, dobija novi dom.

zoricina

U selu Drainac, pre samo nekoliko dana, tačnije na Veliku Gospojinu, počela je izgradnja kuće Zorice Vučković (24).

milija

I pored svih muka i nedaća, njoj i njenom ocu Miodragu dogodiće se ipak nešto lepo. Oni će krajem septembra 2013. godine dobiti novi krov nad glavom. Kuća koja će biti izgrađena u porodičnom dvorištu, biće veličine 30 kvadrata, a predračunska vrednost objekta je 550.000 dinara. Opština Svrljig, preko Centra za socijalni rad izdvaja 430.000 dinara, dok su ostala sredstva iz donacija ljudi dobre volje.

Izgradnju nadgleda predsednik Opštine Milija Miletić

Predsednik opštine Svrljig Milija Miletić svakodnevno obilazi gradilište u Draincu kako bi se uverio u efikasnost radova na terenu.

On je rekao da u opštini Svrljig ima još desetak sličnih slučajeva i da je opština finansirala izgradnju nekoliko sličnih stambenih objakata, što će činiti i ubuduće.

7 Komentara

  1. Zasto Milija kontrolise radove kad radove!Mozda gleda dal moze nesto da se zakine a da se naplati kao sto je to slucaj u svakom poslu koji finansira opstina.

  2. Sta gleda Cumela kad on ne zna sta je iz njegove struke a kamoli da se razume u gradjevinu!?Ova vest ce 100 puta da se objavi na svim medijima a verujem da se predsednik smucio svima jer svaka vest pocinje s Milijom Mileticem ko da je premijer Srbije a ne kmet u selo

    1. Sto se bre ne kandidujes kao bosko sveznajuci na sledecoim izborima, pobedis, postanes ti kmet i resis sve kojima se smucilo!!?? A, da, znas da za tebe ne bi glasali ni tvoji ukucani…
      Mozete samo da mrzite ovog coveka koji bar i na trenutak misli na one koji su na dnu ovog drustva. Samo mrznja vam i ostaje….

  3. sta ste bre ljubomorni na cumelu,sta vam krivo seljancure napacene,propalice svrljiske krivo vam sto se covek trudi da napravi nesto od ove opstine,a prethodna vlast je samo gledala da sve pokradne i da napuni svoje dzepove,ljubomorne duse

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano