REŠENJE ZA RAZBIGLAVU

Policija obezbeđivala saobraćaj kod Razbiglave

Broj pregleda

Policijska patrola obezbeđivala je danas deonicu puta kod čuvene Razbiglave. Rotacijom i usporenom vožnjom preventivno delovali i upozoravali vozače na klizav kolovoz. 

policijska-patrola

Sa prvom kišom dolaze i problemi u saobraćaju, tako je bar bilo godinama unazad isključivo kod Razbiglave, na ulazu u Svrljig. Kako znamo da do dana današnjeg ništa nije rešeno povodom ove kritične deonice, odnosno crne tačke, svrljiški policajci patrolirali su ovom trasom u popodnevnim satima kako bi na vreme upozorili vozače na opasan i klizav teren.

Prva je kiša i delujemo preventivno. Saobraćaj mora biti usporen na ovoj deonici puta, – rečeno nam je iz policijske stanice u Svrljigu.

Pročitajte i

Zgrada policije, arhivska fotografija, foto: arhiva

Pojačana kontrola saobraćaja tokom praznika

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da će pripadnici Uprave saobraćajne policije, tokom novogodišnjih i božićnih praznika, sprovoditi pojačanu kontrolu saobraćaja na

Foto: M.M.

Udario biciklistu pa pobegao sa lica mesta?

Pre nekoliko minuta desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je, kako nezvanično saznajemo, povređen biciklista.  Saobraćajna nezgoda dogodila se preko puta JKSP ,,Svrljig”, u Ulici

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.