Svrljiške novine

BLEDA SLIKA FUDBALERA
Broj pregleda

Fudbaleri remizirali

Danas na SC Pastirište pred oko stotinak navijača i ljubitelja fudbala FK Svrljig remizirao je 1:1, u duelu sa Zaplanjcem koji je predposlednji na tabeli Niške zone.

fk-svrljig

Ekipa u sastavu Stamenković Predrag, Babić Rodoljub, Savić Milan, Milosavljević Nemanja, Đurić Marko, Panić Stefan, Bogdanović Nikola, Igić Milan, Miljković Boris, Kastratović Aleksandar i Krstić Dejan, nije uspela da savlada predposlednju ekipu Zaplanjac koja još uvek nema nijednu pobedu ove sezone.

Današnja utakmica odigrana je katastrofalno. Ekipa je došla u goste sa nekoliko igrača koji imaju preko četrdeset godina  i nadigrala nas u Svrljigu i napravila bezbroj kontri. Sa našom bledom partijom, bez borbe i žara mi ovako ne možemo da nastavimo, niti da računamo da uđemo u viši rang, istakao je posle meča trener i predsednik FK Svrljig Dejan Branković.

Iz Uprave poručuju da će u narednom periodu biti dosta promena u ekipi ali i da će kriterijumi za ocenjivanje igrača biti pooštreni, tako da će svako za svoje zalaganje na terenu biti nagrađen i obratno.

1

Gol spasa za Svrljig postigao, je na početku drugog poluvremena, Boris Miljković.

Narednu utakmicu sa Slogom iz Leskovca, FK Svrljig igra kod kuće 21. septembra.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *