PRELEPO VEČE U GRADSKOM PARKU

Počeo „Dečji festival“ u Svrljigu

Broj pregleda

Žagorom dece, smehom, igrom i aplauzima danas je zvanično počeo XII „Dečji festival“ u organizaciji Centra za turizam, kulturu i sport Svrljig. 

decji-prvo-vecePrelepa manifestacija u kojoj učestvuju samo deca Svrljiga, koja se takmiče u raznim igrama, a koje im je pripremio organizator uz pomoć volontera, ove godine organizuje se po dvanaesti put i trajaće tik tri dana.

„Dečji festival“ otvorio je pomoćnik predsednika Opštine Svrljig Marko Mladenović.

Marko-Mladenovic

Drago mi je da se po 12. put jedna ovako lepa manifestacija održava u našem malom gradu. Veliko mi je zadovoljstvo što mogu javno pozdraviti sve koji su učestvovali u organizaciji ovog festivala. Mi ćemo se truditi da u narednom periodu organizujemo što više manifestacija za naše najmlađe sugrađane. – rekao je Mladenović.

Prve večeri „Dečjeg festivala“  učestvovalo je više od pedeset mališana podeljenih u jedanaest ekipa.

Raznovrsni program, od skakanja u džaku, limbo densa, pecanje ribica, oblačenja majica, mumija i karaoka, odjekivao je do 21 sat.

frajlice

U nadmetanju u karaokama najbolja je bila ekipa Frajlice koja je ujedno i pobedila izvedbom kompozicije Ženskaroš (Mia).

Rezultati mlađe kategorije:

  1. Frajlice
  2. Cool Stars
  3. Svrljiški sindikat

Pokrovitelj festivala je Opština Svrljig a organizator Centar za turizam, kulturu i sport Opštine Svrljig.

Okupljanje drugog dana festivala je predviđeno dana u 17 časova.

GALERIJA

Pročitajte i

Likovni konkurs u okviru ,,Dečjeg festivala”

U skladu sa temom Evrpske nedelje lokalne dempokratije 2021–2022 „Zaštita životne sredine: lokalne zajednice preduzimaju mere“, učesnici Dečjeg festivala moći će da kreiraju likovne i

Marković čestita učesnicima i dodeljuje nagrade, foto: M.M.

Završen ,,Dečji festival“ u Svrljigu

Tradicionalni ,,Dečji festival“ održan je od 9. do 11. avgusta na kompleksu ,,Bazeni Pastirište“.  Kao i prethodnih godina, i ove su klinci i klinceze uživali

Počinje 17. „Dečji festival“ u Svrljigu

Tradicionalni „Dečji festival“, koji organizuje Centar za turizam, kulturu i sport održaće se od 21. i 22. avgusta na bazenu kupališnog kompleksa „Pastirište“. Prijavljivanje ekipa

1 Komentar

  • Ovo je sve super,samo kad bi voditeljka programa mogla malo da se stisa,ili da joj se oduzme mikrofon.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.