U TRI KVARTALA

Počela izgradnja bazena

Broj pregleda

Danas je zvanično počela izgradnja bazena – kupališnog kompleksa na SC Pastirište u Svrljig. Gradilište je obišao predsednik Opštine Milija Miletić.

bazen

U tri kvartala izgradiće se 510 kvadrata kupališnog kompleksa u Svrljigu, odnosno brčkalište za sve uzraste. Očekuje se da sledeće godine počne i izgradnja polu olimpijskog bazena i mašinske sale u sklopu kupališnog kompleksa.

Svrljižani trebaju znati da se bazen gradi iz tri faze. Prva faza je zvanično počela danas. Takođe, moram da podsetim da je investitor ovog projekta direktno Opština Svrljig, a izvođač Transkop Rašić, firma iz Svrljiga, inače, najpovoljniji ponuđač, rekao je Miletić.

bazeb

Do završetka prve faze ostalo je još 83 dana, 7 časova i 20 minuta.

Autor: S.R. i D.M.

Pročitajte i

Bazen, foto: S.M.

Važno obaveštenje sa bazena

Kako nam je danas saopštio menadžment kupališnog kompleksa ,,Bazeni Pastirište” – bazen neće raditi u petak, 16. jula. Kako se navodi u izjavi bazen neće

6 Komentar

  • zapocece prvu fazu, a ostale nikad nema ni da zavrse..

    • Jel ti krivo?

  • ma ko ce da zatrpa ovu rupu posle

  • aww

  • „Do završetka prve faze ostalo je još 93 dana, 7 časova i 20 minuta.“

    : ) jedan kvartal ima 91 dan !!!

  • Pa naravno da je opstina investitor- ko bi drugi bio takav genije i ulagao pare u bazen u Svrljigu?! Drugi su malo priglupi, kao Japanci, npr. pa nam kupili sanitetsko vozilo (takva se glupost nasoj vlasti nikad ne bi omakla).

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.