BELMUŽIJADA OBARA REKORD!!!
Broj pregleda

Za vikend se očekuje više od 60.000 posetilaca

Za vikend, u danima Belmužijade, očekuje se da više od 60.000 turista poseti Opštinu Svrljig. Tim povodom u Nišu danas je održana promocija ove manifestacije.

Promocija-Belmuzijade

Tradicionalna privredno-turistička i kulturna manifestacija „Belmužijada“ biće održana 2, 3. i 4. avgusta u Svrljigu. Prvi dan rezervisan je za manifestacij „Sabor gajdaša balkanskih zemalja“, dok će na „Belmužijadi“ Haris Džinović i Aco Pejović nastupiti 3. i 4. avgusta, rečeno je danas na promociji ove manifestacije u Nišlijskoj mehani.

Inače, u danima Belmužijade očekuje se znatno veća poseta nego prethodne godine, kada je Svrljigom protutnjalo više od 40.000 ljudi.

Pored predsednika Opštine Svrljig Milije Miletića, promociji belmuža i jagnjetine sa svrljiških pašnjaka, prisustvovali su i predsednica SO Svrljig Jelena Trifunović, kao i estradni umetnik-pevač Dragoslav Mihajlović – Kanarinac.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

3 Komentara

 • MA OTKUD ZNATE DA CE NAS GRAD DA POSETII 60 HILJADA POSETILACA,TO JE SAMO MASTA,BAR CE TURISTI ODUSEVITI SA DEPONIJAMA SMECA PO GRADU I PASA LUTALICA TO CE IM BITI NAJVECA ATRAKCIJA.

  • Lepo sednes i brojis, posto te broj ljudi koji zele da poste nasu varosicu iritiraju previse… Prvo svoje dvoriste uredimo, pa onda gledajmo komsijska i sire.
   Ma bice vala u inat samo!!!!!
   Takve argumente potezu i dzangrizala u Novom Sadu u vezi Exita, i dusebriznici u Zajecaru u vezi Gitarijade, i dezurni pljuvaci u Nisu za Nisville…Ima vas svuda bre, napadate sve i svakoga…dajte predlog da unapredimo nesto u ovoj Srbiji a ne samo da pametujemo.

 • @Dragana – Nikada nisam bio u Svrljigu(prosao samo par puta kolima), ali mogu ti reci da je internetom ova vest stigla do mnogih, i da se ja sa drustvom organizujem da posetimo manifestaciju(makar 2 dana), a cuo sam od mnogih da planiraju o tome…

  Vidimo se tamo 🙂

Komentar

Your email address will not be published.