Search
Close this search box.
ZVEZDA BRAZILSKOG FUDBALA
Broj pregleda

Rambo Petković posetio Svrljig

Podeli sa prijateljima:

Zvezda brazilskog fudbala Srbin Dejan Petković posetio je juče fudbalski klub Svrljig, a kasnije bio gost na Vidovdanskom turniru u malom fudbalu.

Dejan-Rambo-Petković

Nekadašnji fudbaler Radničkog iz Niša, Crvene zvezde, Sevilje, Real Madrida, Santosa, Flamenga itd. Dejan Rambo Petković posetio je juče, popodne, fudbalski klub Svrljig, i prisustvovao treningu prvog tima. U konstruktivnom razgovoru sa predsednikom kluba  i aktuelnim trenerom Dejanom Brankovićem razmotreni su problemi sa kojima se klub susreće.

rambo

Klubu je zaista bio neophodan kontakt izvan delokruga u kojem nastupa, i evo upravo radimo na tome. Pokušaću da učinim sve da u Svrljig dovedem još asova i legendi fudbala, koji će moći da daju primer našim sportistima, a zatim, nadam se, i da nađu mogućnost da ulažu u naš sport, ali i u privredu Svrljiga, naglasio je Branković.

Petković je novoj upravi FK Svrljig prezentovao ideje koje mogu biti od koristi za dalji rad kluba, te preneo utiske iz drugih klubova poput Svrljiga koji se takmiče u nižim ligama Brazila.

fk-svrljig-rambo

Svrljig ima potencijala u sportu, fudbaleri naporno rade te je uspeh neminovan, zaključeno je na kraju sastanka.

dres

Nakon posete, gostu iz Brazila prezentovani su novi dresovi sponzora Bora Bora ali i obnovljene prostorije kluba.

6 Komentara

  1. U pravu si dalibore da je malo vise pametnjakovica kao ti i ti bi doveo nekog da se slikas ali ti si se slikao do sada samo za licnu kartu . Umesto da ste otisli u taj klub da pomognete ovim momcima na bilo koji nacin vi samo znate da komentarisete tupavci jedni a Ramba ste videli samo na televiziji

  2. Ti se nadas sto se nisi nadao u predhodnih nekoliko godina dok je bila livada dole i ovce su pasle a sada za 6 meseci najbolji teren na Jugu . Za kratko vreme su dosle dve nase najvece legende fudbalske a sigurno su zbog tebe dosli i ti si ih doveo . Samo napred momci gurajte i ne obacajte paznju na nepismene samozivnike .

  3. ma da bre !!!!sve je to laza momci boli ramba za fk svrljig.to su ovi politicari izburgijali da on svrati na dobru klopu a slikanje je na zadnjem mestu zbog ovih “fudbalera” sto igraju za fk Svrljig .gest iz sazaljenja,meni rambo nista ne znaci a bavio sam se fudbalom nekad.meni su uzori bili veca imena.super sto je svratio ali to je bilo samo za slikanje i to iskreno mislim.kad ce vam svrati ovaj Fabrizio Ravanelli? nikad. on i nezna da postoji fk svrljig sa najboljim terenom bez tribina na jugu……

  4. evo ovaj drugi sto je komentarisao:U pravu si dalibore da je malo vise pametnjakovica kao ti i ti bi doveo nekog da se slikas ali ti si se slikao do sada samo za licnu kartu . Umesto da ste otisli u taj klub da pomognete ovim momcima na bilo koji nacin vi samo znate da komentarisete tupavci jedni a Ramba ste videli samo na televiziji.STA RECI….ako ne umeju da barataju loptom tu pomoci nema a za novce jurite svrljiske preduzetnike……mi sto pisemo komentare smo nezaposljeni…..

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano