DOSTA JE BILO UNIŠTAVANJA!!!

Zgrada Centra kulture osigurana kamerama

Broj pregleda

Zgrada stare svrljiške škole, danas Centra za turizam, kulturu i sport, od skora osigurana je video nadzorom. Kamere su postavljene oko zgrade a pokriveni su muzej i bibilioteka.

Centar-za-turizam-kulturu-i-sport-SvrljigZgrada Centra za turizam, kulturu i sport Opštine Svrljig od prošle nedelje kompletno je pokrivena video nadzorom. Osigurana je biblioteka, izloženi muzejski eksponati, celokupno dvorište i ulaz sa prednje i zadnje strane Centra.

Na sajtu ove Ustanove stoji da će na ovaj način bezbednost objekta i vrednih dela biti podignuta na viši nivo, a takođe i sprečeno oštećenje spoljnog dela skoro rekonstruisane fasade i prednjeg i zadnjeg dvorišta Centra.

Zgrada ove ustanove do sada je pretrpela mnoga oštećenja, počevši od lomljenja prozora, ograde, zatim šaranja i uništavanja fasade i dvorišta. Pogledajte kako je nekada izgledala zgrada Centra za turizam, kulturu i sport Opštine Svrljig:

unistena-fasada

Danas, posle rekonstrukcije i restauracije Centar izgleda ovako:

KC-Danas

Kada bi se u skorije vreme i gradski park osigurao od vandala i nasilničkog ponašanja, koje je zaista učestalo i evidentno, potrebno je postavljanje VIDEO NADZORA. Tek tada Svrljig bi dobio jedan povoljan i lep ambijent u centru gradskog naselja, mesto koje bi svakom služilo za odmor i uživanje.

Pročitajte i

Predstava ,,Zemlja dembelija'', foto: M. Miladinović

CTKS: Predstava ,,Zemlja dembelija“

Svrljiški osnovnci, učenici od prvog do četvrtog razreda, imali su priliku da uživaju u predstavi beogradskog amaterskog pozorišta ,,Zemlja dembelija“ koja je prikazana u ponedeljak

4 Komentar

  • E ovo je za pohvalu.

  • Bravo! Još i park osigurati kamerama pa da vidimo ko će da se napravi pametan da lomi.

  • Cenim..

  • GAGI BOJADZIJA KRALJ!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *