CRNOLJEVICA-LOZAN USPEŠNIJI

Novi poraz Beloinja

Broj pregleda

Četvrto takmičarsko veče ovogodišnjih Susreta sela održano je u Crnoljevici. Udružena ekipa Crnoljevica–Lozan pobedila je Beloinje rezultatom 367:343.

Porazeni

Cilj da bar na jedno veče selo oživi ostvaren je sinoć u Crnoljevici. Više stotina meštana svrljiških sela okupilo se da prati manifestaciju Susreti sela 2013. koja je sinoć održana u Crnoljevici. Igranka je održana pored glavnog puta za Staru planinu, a prelepo veče i još lepši program obe ekipe zadivili su sve posetioce i putnike koji su se vraćali sa turističkog putovanja, odnosno sa Babinog zuba.

Inače, u sportskim disciplinama, domaćin je bio ubedljiviji i na kraju slavio sa 15 poena više. Za nijansu bio je bolji kulturno-zabavni program koji je spremila domaća ekipa, te je žiri na kraju odlučio da rezultat bude 367:343 u korist Crnoljevice i Lozana.

lazarice

Predsednik opštine Svrljig Milija Miletić pozdravljajući prisutne, goste i domaćine, istakao je značaj ove manifestacije i oživljavanje svrljiških sela.

Susreti sela se organizuju zbog ovih starih ljudi i zbog naše dece, pre svega da se potsetimo kako je bilo nekada ali i da se družimo i da bar na jedno veče zaboravimo na sve probleme koje imamo, kazao je Miletić.

Miletić je iskoristio priliku i pozvao žiri da radi u interesu svih sela i svih prijavljenih ekipa kako niko iz ovog takmičenja ne bi izašao oštećen.

kolo-za-sve

Naredni susreti sela su u Guševcu, 16. jula, a sastaju se udružena ekipa Guševac-Manojlica sa Plužinom.

Pročitajte i

1 Komentari

  • Nadam se da u 2014. godini na susretima sela u svrljiškoj Opštini selo Beloinje biće na prvom mestu ,i nastaviti tradiciju pobednika predhodnih generecija, kojie se nisu bavie politikom. niti im je bio potreban novčani podsticaj . Živi bili pa videli !

Komentar

Your email address will not be published.