UKLJUČI SE I TI, GLASAJ!

Glasaj za Coca-Cola aktivnu zonu u Svrljigu

Broj pregleda

Pozivamo vas da glasate za izgradnju Coca-Cola aktivne zone u Opštini Svrljig.

активна-зона

Cilj je dobiti najveći broj glasova, a Opštine koje budu dobile najveći broj glasova i u kojima će biti sagrađene teretane na otvorenom biće objavljene u avgustu. U dogovoru sa predstavnicima lokalnih samouprava pobedničkih opština biće određena najbolja lokacija za izgradnju.

Glasajte na ovom sajtu ili na Facebook strani.

Kako biste mogli da glasate, prvi put je potrebno da se registrujete (unošenjem korisničkog imena i lozinke), a jedna osoba može da glasa jednom dnevno. Opštine su podeljene u tri kategorije prema broju stanovnika – male, srednje i velike. Opština Svrljig spada u red malih opštine, stoga prilikom glasanja odaberete uvek opciju jedan.

Po 15 opština sa najvećim brojem glasova u svakoj kategoriji (ukupno 45) dobiće Coca-Cola aktivnu zonu. Možete glasati samo za jednu opštinu, a po završetku glasanja možete dodatno opštini predložiti mikrolokaciju na kojoj želite da bude izgrađena Coca-Cola aktivna zona. Finalnu odluku o mikrolokaciji izgradnje Coca-Cola aktivne zone ne donosi Coca-Cola sistem, već pobednička opština.

info: http://www.45godinausrbiji.rs

Pročitajte i

„Rosa“ voda za najmlađe Svrljižane

Kompanija „Koka kola“ donirala je tonu i po pijaće vode „Rosa“ opštini Svlrjig. Balone sa vodom danas su podelili direktor JKSP „Svrljig“ Igor Davidović i pomoćnik

1 Komentar

  • LEPO JE GLASATI ZA OVE SPRAVICE,ALI BOJIM SE DA ĆE DOŽIVETI ISTU SUDBINU KAO I IGRAČE U PARKU,KLUPE I KORPE ZA OTPATKE PO SVRLJIGU A DA NE PRIČAM O KONTEJNERIMA I KRAĐI TOČKOVA SA NJIH. VALJDA ĆEMO SE ODREĆI VANDALIZMA U NAREDNIH DESETAK GODINA.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *