Search
Close this search box.
BOLJI NEGO LANE
Broj pregleda

Turnir u malom fudbalu se „zahuktava“

Podeli sa prijateljima:

Svako veče svrljiški sportski Centar Pastirište rezervisan je za dobar mali fudbal pod reflektorima. Ovogodišnji turnir, 57. po redu, atraktivni je nego proteklih godina, a mečevi seniora sve su neizvesniji.

Vidovdanski-turnir-Svrljig

U konkurenciji seniora takmiči se 20 ekipa, a trenutno je neizvesno ko će nastaviti takmičenje u četvrtfinalu turnira. Za sada su sve ekipe potencijalni četvrt finalisti ali i obratno.

Svake večeri na Pastirištu možete gledati 0dličan mali fudbal. I takmičenje po grupama je dosta zanimljivije nego prethodnih godina.Iskreno se nadam da će se ovakim tempom, ozbiljnim ekipama koje dolaze, ali i nagradama koje obezbeđuje Centar za turizam, kulturu i sport kao organizator i Opština kao pokrovitelj, poboljšati kvalitet turnira, istako je direktor 57. Vidovdanskog turnira Dejan Branković, inače predsednik FK Svrljig.

Utakmice od sinoć odložene su zbog kiše i lošeg vremena za večeras, a sve rezultate i najave utakmica možete naći na našoj zvaničnoj fejsbuk stranici www.facebook.com/svrljig .

Učešće na 57. Vidovdanskom turniru uzelo je oko 60 ekipa svrstanih u šest kategorija – cicibani, petlići, pioniri, kadeti, mesne zajednice i seniori.

 

3 Komentara

  1. Zahuktava se djavola iz godine u godinu turnir je sve gori i gori.Interesovanje je na najnizem nivou i svake veceri bude prisutno od 300-400 gledaoca a od tog broja 50-ak su u kafani.Nesto tu nije dobro to je ocigledno!

  2. Da se ne odrzavaju paralelno i susreti sela bilo bi vise gledalaca. Interesovanje za seniore je skoro nikakvo jer igraju profesionalci po ustaljenoj semi. nesto vise privlace paznju domace MZ i mladje ekipe.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano