Search
Close this search box.
SVRLJIŽANKA
Broj pregleda

Radojka u finalu četvrte Farme

Podeli sa prijateljima:

Danas se završava četvrta sezona rijalitija „Farma“, a još šest učesnika bori se za pobedu, među kojima je i Svrljižanka Radojka Bogdanović.
RADOJKA-BOGDANOVICImanje u Lisovićima sinoć su napustili Ekrem Jevrić i Filip Panajotović i ostavili ostale farmere u konačnom nadmetanju. Na farmi se trenutno nalazi šest super finalista Andrija Aki Marković, Goca Božinovska, Nenad Aleksić Ša, Stanija Dobrojević, Memo među kojima je i Svrljižanka, supruga rijaliti zvezde Duška Bogdanovića, Radojka koja je dogurala do samog kraja rijalitija i bori se za nagradu od 50.000 evra.

Podsećamo da je 2011. godine u rijalituju Veliki brat do finala je stiglo pet učesnika među kojima je bio i Duško Bogdanović.

Radojka Bogdanović
Rođena 23.1.1964. Radojka sebe u bliskoj budućnosti vidi kao glumicu. Prijatelji bi je opisali kao vrednu, čistu ženu, i ženu privrženu deci. Najveće mane vidi u tome što previše „kafeniše“. Ključ uspeha u podizanju dece vidi u krajnje iskrenom odnosu, bez laži. U sobi sa mnogo nepoznatih osoba bi se snašla, mada bi više ćutala no galamila. Omiljena knjiga joj je „DaVinčijev kod“, a omiljeni film „Sjaj u travi“. Radojka uživa u prenosima takmičenja u umetničkom klizanju. Voli i narodnu i zabavnu muziku, a naročito stari rok bend „Bijelo dugme“. U konfliktima sa prijateljima se svađa koliko god može. Nada se da će gledaoci spoznati kakva je ona zapravo i da će je zavoleti.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano