Uhapšen piroman

IZAZVAO OPŠTU OPASNOST

Nedelju dana nakon što je podmetnuo požar na automobilu marke Hyunday u Svrljigu, Slаvоljub М. (34) iz Svrljigа lišеn je slоbоdе zbоg оsnоvаnе sumnjе dа је izvršiо кrivičnо dеlо izаzivаnjе оpštе оpаsnоsti, stoji u saopštenju Policijske uprave grada Niša.

SVRLJISKE-NOVINE
SVRLJISKE-NOVINE

Sumnjа sе dа је Slаvоljub u nоći 31.mаја zаpаliо putničко vоzilо Hyunday cupe FX vlasnika Joksimović Vlade, mehaničara iz Svrljiga.

Oštećeni Joksimović pre incidenta sedeo je sa prijateljima u jednom restoranu i pričao drugarima kako ujutro putuje s porodicom na more.

U razgovoru rekao sam da prvo odlazim u Beograd da obiđem jednu komšinicu koja je na lečenju, potom u Republiku Srpsku pa na letovanje. Smatram da je počinilac sedeo za susednim stolom i čuo naše razgovore, a potom dobio inspiraciju za ovaj piromasnki čin i zapalio moj automobil koji je bio parkiran ispred kuće, kaže za Svrljiške novine Joksimović.

Policija je prilikom provere njegove izjave i operativnim radom na terenu posle nekoliko dana utvrdila da je piroman jedan od označenih, kako je Joksimović naveo, inače Slavoljub M. rodom je iz Vlahova kod Svrljiga.

Pritisnut dokazima osumnjičeni je u policiji priznao paljevinu.

Inače, ovu informaciju Svrljiške novine su prve objavile, a prenele su je skoro sve medijske kuće.

Povezano

3 Komentari

  • Uhapsili coveka tek nakon pisanja o tome da niste objavljivali ne bih niko bio uhapsen. Uzas

  • Postavlja se pitanje da li nadlezni rade svoj posao kako treba i u skladu sa zakonom?

  • Dok svrljiski policajci spavaju 🙂

Komentar

Your email address will not be published.