Šef Zvezdine omladinske škole posetio Svrljig

SRĐAN VASILJEVIĆ

Nakon što je FK Svrljig posetio as Crvene zvezde Dušan Savić, protekle nedelje klub je obišao i Vasiljević  Srđan – direktor omladinske škole Crvene zvezde, pomoćni trener selektoru mlade reprezentacije Srbije Radovanu Čurčiću i bivši pomoćni trener Vladimira Petrovića Pižona.

Srdjan-Vasiljevic-Crvena-zvezdaFK Svrljig planira da u bliskoj budućnosti aktivira Omladinsku školu fudbala koja bi okupljala mlade talente iz opštine Svrljig, što je jedan od razloga Vasiljevićeve posete klub. Povodom toga predsednik kluba, Branković Dejan, upoznao je gosta iz Crvene zvezde o trenutnom stanju u klubu, novom upravom i njenim uspesima, igračkim kadrom i mlađim kategorijama.

Jačanje saradnje ova dva kluba jedan je od glavnih ciljeva. Intenzivnija saradnja očekuje se nakon učestvovanja Svrljiga na turniru koji će biti u organizaciji Crvene zvezde u Beogradu, na kome će zaigrati dečaci iz svih velikih klubova zemlje.

Ovo je dobra prilika da mladi dečaci Svrljiga pokažu svoje kvalitete u Beogradu pred trenerskom elitom Srbije i Evrope, istakao je Vasiljević.

Kako bi saradnja bila na obostrano zadovoljstvo FK Svrljig ima u planu da ugosti fudbalsku školu Crvene zvezde na turniru koji će biti priređen isključivo za mlađe kategorije.

Poseta Vasiljevića nije slučajna. Imamo zaista talentovane dece koja bi nekada mogla zaigrati i u našim najvećim klubovima, ali i u Evropi, ovo je početak naše saradnje i nadam se da ćemo svakako uspeti u svojim namerama, istakao je Branković.

FK-SVRLJIGTakođe, direktor omladinske škole Crvene zvezde   prisustvovao je treningu pionira, te razmenio stručna mišljenja sa trenerom mlađih kategorija FK Svrljig, Nikolom Petrovićem.

Povezano

Komentar

Your email address will not be published.