USPEŠNI I POSLE 29. GODINA
Broj pregleda

Dan srednje škole „Dušan Trivunac Dragoš“

Srednja stručna škola „Dušan Trivunac Dragoš“ danas je obeležila 29. godina rada i postojanja. Za đaka generacije proglašen je Danilo Marjanović, a uručene su nagrade i najistaknutijim pojedincima.

Dan-srednje-skole-SvrljigNa ovaj dan 1984. godine počela je sa radom Srednja stručna škola u Svrljigu. Prvi direktor ove ustanove bio je Božidar Zdravković iz Svrljiga, ujedno i gost današnje proslave Dana škole.

Odmah na početku, direktora škole Lela Mitić uručila je značajna priznanja, najpre, svojim kolegama za rad i postignute rezultate u radu, a potom i  najistaknutijim učenicima škole koji su postizali uspehe na raznim takmičenjima.

Nagrade su dobili Radmila Dragojević, profesor engleskog jezika u penziji, profesor Vojkan Mitić za 10 godina uspešnog rada, Monika Đorđević, učenik IV razreda i Nena Antonijević, učenik III razreda smer trgovac, a za đaka generacije proglašen Danilo Marjanović, ekonomista IV razreda.

Dan-skole-Svrljig

Pozdravljajući prisutne iz lokalne samouprave i drugih ustanova, direktorka je naglasila da škola sledeće godine obeležava veoma značajnu godišnjicu, tri decenije postojanja i rada.

Nastavak programa bio je predviđen za predstavu Otvorena vrata koju su pripremili učenici srednje škole.

Otvorena-vrata-Svrljig

U ime lokalne samouprave obeležavanju Dana škole prisustvovali su predsednik Opštine Svrljig Milija Miletić i predsednica SO Svrljig Jelena Trifunović.

Srednja-skola-Svrljig---Dan-skole

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *