Najslušanija

Godišnjica radio Bubamare

Broj pregleda

Danas radio Bubamara, prva privatna radio stanica na jugoistoku zemlje, obeležava 21. godinu postojanja i uspešnog rada.

radio-bubamara-Svrljig

Radio Bubamara Svrljig počela je sa zvaničnim radom 13. maja 1992. god.

Danas, nakon 21. godinu rada ova medijska kuća je jedna savremena i moderna radio stanica, koja je učestali gost u mnogim domovima  Svrljižana. Bubamara je bila i ostala najpraćeniji medij u južnoj Srbiji i Svrljigu, uživa najveće poverenje građana i žitelja svrljiške opštine. Prateći potrebe svojih slušaoca, emituje  informativni, politički, edukativno – obrazovni, dečiji, kulturno – zabavni i sportski program.

Program Radio Bubamare Svrljig danas se emituje 24 sata non stop.

Program se emituje na frekvenciji UKT FM 96,5 MHz frekvenciji koja je dobijena na zadnjem konkursu Republičke Radiodifuzne Agencije (RRA). Zona servisa predajnika je oko 75 % pokrivenosti naše opštine.

Uživo možete pratiti program Bubamare i na adresi www.radiobubamara.com

Ovom prilikom kolegama čestitamo današnji dan i godišnjicu rada.

Pročitajte i

Radio ,,Bubamara“ napunila 29 godina

Danas je radio ,,Bubamara“ Svrljig proslavlja svoj 29. rođendan. Radio ,,Bubamara“ najstarija je informativna medijska kuća u jugoistočnoj Srbiji. Sa radom je počela 13. maja

Danas je Svetski dan radija

Nizom radijskih manifestacija danas se obeležava Svetski dan radija. Na teritoriji Svrljiga postoji samo jedna radio stanica – radio ,,Bubamara” koja svoj program emituje od

3 Komentar

  • Cestitamo

  • Ovaj radio je stariji i od mene hihihihihihihih

  • Srećan rođendan i jubilej

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *