Smeće u proleće

Foto vest: Park ponedeljkom ujutru

Ukupan broj pregleda:

7 Komentar

  • pa da su ta deca pod kintu verovatno bi vikendom bili u nekom od svrljiskih kafica a ne u park gde je nocu ledeno.u drugim gradovima je i gora stvar sa ostavljenim djubretom.djubre u kantu a vi iz redakcije prestanite da stvarate negativnu sliku o mladima jer oni su samo mladi a ne neki huligani kao sto ih predstavljate

    • AKO NEMAJU KINTU NE ZNAČI DA NEMAJU NI OSNOVNU KULTURU

      • Svaka cast BATO,ocigledno je da nemaju kulturu.

  • Ne,oni jesu huligani,napaljeni klinci!!!

  • Meni nikad nece biti jasno koje zadovoljestvo imaju te osobe koje tamo izlaze i prave nered. Ako vec nemaju novca kako neko rece u komntaru nebi trebali da se ovoliko bahato i nasilnicki ponasaju prema inventaru parka. Razumem da imaju potrebu za drustvom i da nemaju novca i da im je ovo jedino mesto gde mogu da sede i druze se, ali dal nemaju toliko postovanja prema svom mestu i okolini da narusavaju njen intengritet i ovako se bahato ponasaju.

  • Нека лепо седе кући и друже се уз карте и јамб и ником неће сметати, ако ова садашнја омладина зна бар неку игру са картама сем покера.

  • pa da zatvorimo park kad neznaju da koriste ili da im promenimo status u teroristi ako naprave jos neki ispad ? to su neka nevaspitana deca iz propalih porodica!!! koja bre kultura? to je svrljig .polu-urbana sredina,poljoprivredni kraj.vise mi smetaju polomljene klupe jer nemam gde da sednem kad sam u prolazu kroz grad. a taj problem resavaju par kamera i kroz par nedelja od instaliranja ja garantujem da nista vise nece biti polomljeno a djubre bi odneli komunalci i eto nam ok park.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *