Search
Close this search box.
Smeće u proleće
Broj pregleda

Foto vest: Park ponedeljkom ujutru

Podeli sa prijateljima:

Pogledajte šta su nesavesni građani ostavili za sobom tokom vikenda.

park-svrljig

Ne dozvolite da naš Svrljig ovako izgleda!

Ostale fotografije:

1 2 3 4 5

Foto: S.K. i M.N.

7 Komentara

  1. pa da su ta deca pod kintu verovatno bi vikendom bili u nekom od svrljiskih kafica a ne u park gde je nocu ledeno.u drugim gradovima je i gora stvar sa ostavljenim djubretom.djubre u kantu a vi iz redakcije prestanite da stvarate negativnu sliku o mladima jer oni su samo mladi a ne neki huligani kao sto ih predstavljate

  2. Meni nikad nece biti jasno koje zadovoljestvo imaju te osobe koje tamo izlaze i prave nered. Ako vec nemaju novca kako neko rece u komntaru nebi trebali da se ovoliko bahato i nasilnicki ponasaju prema inventaru parka. Razumem da imaju potrebu za drustvom i da nemaju novca i da im je ovo jedino mesto gde mogu da sede i druze se, ali dal nemaju toliko postovanja prema svom mestu i okolini da narusavaju njen intengritet i ovako se bahato ponasaju.

  3. Нека лепо седе кући и друже се уз карте и јамб и ником неће сметати, ако ова садашнја омладина зна бар неку игру са картама сем покера.

  4. pa da zatvorimo park kad neznaju da koriste ili da im promenimo status u teroristi ako naprave jos neki ispad ? to su neka nevaspitana deca iz propalih porodica!!! koja bre kultura? to je svrljig .polu-urbana sredina,poljoprivredni kraj.vise mi smetaju polomljene klupe jer nemam gde da sednem kad sam u prolazu kroz grad. a taj problem resavaju par kamera i kroz par nedelja od instaliranja ja garantujem da nista vise nece biti polomljeno a djubre bi odneli komunalci i eto nam ok park.

NAJNOVIJE NA PORTALU

JELIGOR D.O.O.

Edukacija za berače i uzgajivače lekovitog i aromatičnog bilja – Ne propustite priliku!

Odlična vest

Meštani Prekonoge ujedinjeni u akciji čišćenja puteva

OBAVEŠTENJE

Osnovna škola ,,Dobrila Stambolić” obaveštava roditelje budućih prvaka

Od ponedeljka do petka

Izložba slika sa prve Likovne kolonije ,,Vinski put” u holu Osnovne škole od danas do petka

Amin

Počeo je Vaskršnji post

Nerealna priča...

Dva poništena gola domaćinu, pet žutih kartona i dva crvena na meču između Svrljiga i Napretka (FOTO)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano