Nemarnost

Foto vest: Ko brine za čistoću?

Prošlonedeljne fotografije sa autobuske stanice u Svrljigu. Ovako Svrljig dočekuje putnike.

1

Pogled na autobusku i autobuska stanica.

Neke od fotografija stigle su elektronskom poštom, a zabeležili su ih žitelji opštine.

6 Komentar

  • Da nije zalosno bilo bi smesno… Tri kontejnera, a djubre prosuto pored njih???!!!?? Koliko je poznato autobuska stanica je sada privatno preduzece, ko je jos u Srbiji zaduzen da sa drzavnim preduzecem cisti krug privatnog preduzeca!!!??? Ovo je ludnica…. Pojedini od svoje malogradjanstine nemaju pojima sta sve izvaljuju!!!!!!

    • tacno tako,a i sta covek da ocekuje od komunalne „ekipe“ ciji je sveukupni prosek IQ ravan broju cipela za decu?

      • Ne znam koji je tvoj IQ, ali odgovaraš na komentar koji kaže da komunalana „ekipa“ nije zadužena da čisti krugove privatnih preduzeća, a ti prozivaš radnike komunalnog preduzeća koji bar nešto rade u ovom gradu i to za mizerne plate. Pitam se jesi li ti nekad nešto radio u životu?

  • Komunalno preduzeće čisti po odluci SO-e Svrljig samo javne površine (kolovoze,zelene površine i rekreacione površine i trotoare samo ispred objekata gda vlasnik nije poznat ili ga nema).Šta rade komunalci sa IQ brojem kao kod dečijih cipelica to se vidi svakodnevno,ali u privatno vlasništvo nesmeju da ulaze. Čistoća u Svrljigu ne zavisi samo od komunalaca,čak više zavisi od građana i to onih dušebrižnika koji i nemaju IQ broj. Kada dajete komentar pažljivo pogledajte slike i onda prosudite a ne dajte olako komentare.

  • pa pogledajte kakvo im je bilo dvoriste do danas , a vi pricate o cistoci u gradu

  • Vreme je da se opstinsko rukovodstvo ozbiljno pozabavi ovim pitanjem. Svakodnevno smece na sve strane i ovo sto vidimo ovde je zaista jedan veliki MINUS za JKSP

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *