Svrljiške novine

Nezvanično
Broj pregleda

A gde su pisma?

Podeli sa prijateljima:

Više od 2000 pisama iz 2009. godine nije isporučeno  na kućne adrese žitelja opštine Svrljig, nezvanično saznaju Svrljiške novine. 

1

Po nezvaničnim informacijama, više od 2000 raznih pisama i promotivnog materijala u 2009. godini nije isporučeno na kućne adrese žitelja Svrljiga.

Pešić Vidosav, novi šef svrljiške pošte, za naše novine kaže da nije upoznat sa ovim problemom  i da ne zna o kakvoj vrsti pošiljke se radi.

Ovde je boravila kontrola iz Beograda. Kada sam došao, to je već bilo rasčišćeno, kaže Pešić.

Iako gradom i dalje kruže priče o misterioznom nestanku pisama, i dalje se ne zna gde su završila…

Iskoristili smo priliku i upitali novog šefa pošte da li će se preduzeti nešto kako bi se smanjile učestale gužva ispred šaletera, na šta je on odgovorio da je problem zapravo u sistemu.

Kompjuteri su spori i dosta se čeka. Da je ručno bilo bi brže. Međutim, ako se poveća broj radnika onda ne opravdava produktivnost uvećanja radne snage. To je glavni problem, e sad kad se usavrši sistem biće sve završeno brže. A mislim da ne postoji mogućnost da se otvori novo radno mesto jer produktivnost to ne opravdava, kazao je  Pešić.

Inače, zadatak novog šefa je da napravi određeni presek dosadašnjeg rada kako bi budući bio efikasniji, a potom se očekuje i dolazak novog upravnika.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Dobra vest

Preventivni pregledi pacijenata u Domu zdravlja Svrljig

Politika

Predsednik Srpskog pokreta Dveri posetio Svrljig i razgovarao s građanima

Hronika

Stradala osoba u današnjem požaru u ulici Vase Albanca

VAŽNO

VAŽNO SAOPŠTENJE OPŠTINE SVRLJIG POVODOM PRUŽANJA BESPLATNE PRAVNE POMOĆI…

Politika

Boris Tadić u poseti Svrljigu (VIDEO)

Zdravlje na prvom mestu

Briga o zdravlju: Preventivni pregledi u Domu zdravlja Svrljig!

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Povezano

MILETIĆ: Pomoć ljudima na selu neophodna! Pošta i Dom zdravlja da nastave sa akcijama!

Obijena svrljiška Pošta

“Država Srbija u selima Srbije“

Marković obišao izdvojene šaltere pošte

Sutra počinje projekat ‚‚Pokretni poštanski šalter“

SANDUČIĆE PRODAVALI U DRAINCU

OPREZ: Stigli lažni poštari i kod nas!

6 Responses

  1. Trebalo bi da se sef pozabavi totalno drskom i neljubaznom radnom snagom, koja se nalazi iza saltera, nije problem u kompjuterskom sistemu i internet vezama…..ako nisam u pravu, neka me neko demantuje…!!!!

  2. Zadržavanje na šalteru za uplatu i isplatu je od 40 do 60 pa i više minuta zato što je samo jedan šalter u radu.Ako se produktivnost gleda po tome onda bi trebalo da radnik ima izuzetno veliku produktivnost. Drugi šalter je pismonosni i na njemu se može samo izvršiti uplata ili isplata ali prijateljima i poznanicima. Da je kompjuterska oprema uredu to dokazuju Ivan i Boban koji se trude da ipak odrade svoj posao korektno. Ostali su “ne rade kao vezani nego kao mrtvi”.Problem se rešava veoma jednostavno ,obadva šaltera treba da rade,a prijem radnika može da se odloži pošto se tu zakuvako dosta i ne žele da prime osobu koja je u rodbinskim odnosima sa jednim uposlenim šalterskim radnikom.

  3. pitajte metlija gde su pisma,on ne radi radnim danom vec nedeljom,racuni koje on nosi nikad ne stizu na vreme,jednom recju ****** kao i njegove kolege iza saltera!

  4. i kad bi sklonili ovu babu sa saltera koja nezna da prebroji pare, a uz to i nepismena za kompijuterom sve bi islo brze

  5. Koja baba, pa ovde su sve babe osim ovog bobana, ma komplet da se smene nepismeni I da se puste u rad dva-tri saltera po potrebi. Po meni je to problem a ne kompjuteri I opravdanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *