Search
Close this search box.
Svašta rade
Broj pregleda

Ne može im niko ništa?

Podeli sa prijateljima:

Skoro svakog vikenda nepoznate osobe demoliraju dvorište najstarijeg frizerskog salona u Svrljigu i okolini. Ostavljaju travu, alkohol i polomljene stolice.

1

Ovu sliku je Petar Petrović vlasnik lokala zatekao jutros kada je stigao na posao.

Petrović kaže da su ove za sada nepoznate osobe koje „redovno” borave u njegovom dvorištu, tokom vikenda poslednji put provalile u pomoćni objekat šišaonice ali da otuda ništa nisu odnele. On dodaje da se svakog ponedeljka neprijatno iznenadi kada vidi na šta liči dvorište njegovog salona.

Uglavnom se ovakve stvari dešavaju vikendom jer konstantno neko iza ponoći dolazi ovde. Dakle, u petak i subotu, jer uvek zateknem nered u ponedeljak kada dođem na posao. Poslednji put sam zatekao razna pića, džointe i razbacane kartončiće na stolu, rizlu i još hiljadu rekvizita, kaže zabrinuti frizer Petrović.

Frizer kaže da su on i njegov brat kontaktirali sve svoje prijatelje i poznanike kako bi se dodatno uverili da nije neko koga oni poznaju pa ima kojekakvih problema sa pićem i sličnim stvarima.

12

Ovo traje skoro dva meseca a zanimljivo je da se dvorište nalazi na samo nekoliko metara od stanice Policije u Svrljigu i da niko do dana današnjeg nije to primetio.

Petrović kaže da još uvek nije upozorio nadležne organe,ali da će, ukoliko se to još jednom dogodi, svakako uraditi.

8 Komentara

  1. Haos u saobraćaju se rešava na način na koji to rade saobraćajni policajci i tu ništa nije sporno što slikaju.Svaki prekršaj mora biti sankcionisan. Zabrinjava što se ne reaguje od strane Policiske stanice kada su “adolescenti” u pitanju,drogiraju se,opijaju i ispoljavaju nasilničko ponašanje.Tu se postavlja pitanje ko njih štiti i zbog čega.Koliko u svemu tome imaju udela i organi reda. Za koju godinu imaćemo delikvenata na svakom koraku,biće provala,nasilničkih napada,podmetanja požara uništavanja svega

  2. Преко пута салона је кафић одакле сигурно група наркомана долази, једино решнје поставити видео надзор.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano