Ne može im niko ništa?

Svašta rade

Skoro svakog vikenda nepoznate osobe demoliraju dvorište najstarijeg frizerskog salona u Svrljigu i okolini. Ostavljaju travu, alkohol i polomljene stolice.

1

Ovu sliku je Petar Petrović vlasnik lokala zatekao jutros kada je stigao na posao.

Petrović kaže da su ove za sada nepoznate osobe koje „redovno” borave u njegovom dvorištu, tokom vikenda poslednji put provalile u pomoćni objekat šišaonice ali da otuda ništa nisu odnele. On dodaje da se svakog ponedeljka neprijatno iznenadi kada vidi na šta liči dvorište njegovog salona.

Uglavnom se ovakve stvari dešavaju vikendom jer konstantno neko iza ponoći dolazi ovde. Dakle, u petak i subotu, jer uvek zateknem nered u ponedeljak kada dođem na posao. Poslednji put sam zatekao razna pića, džointe i razbacane kartončiće na stolu, rizlu i još hiljadu rekvizita, kaže zabrinuti frizer Petrović.

Frizer kaže da su on i njegov brat kontaktirali sve svoje prijatelje i poznanike kako bi se dodatno uverili da nije neko koga oni poznaju pa ima kojekakvih problema sa pićem i sličnim stvarima.

12

Ovo traje skoro dva meseca a zanimljivo je da se dvorište nalazi na samo nekoliko metara od stanice Policije u Svrljigu i da niko do dana današnjeg nije to primetio.

Petrović kaže da još uvek nije upozorio nadležne organe,ali da će, ukoliko se to još jednom dogodi, svakako uraditi.

Povezano

8 Komentari

  • vazno da su nabavili foto aparat da jure nepropisno parkirane.ko kuma i starog svata da juri zna vec ko.

    • Upravu si,bitno je da po ceo dan slikaju,izgleda da policija nocu ne radi!!!!

  • A sta se desilo sa nadjenim dzointima?

    • dati su na analizu

  • Haos u saobraćaju se rešava na način na koji to rade saobraćajni policajci i tu ništa nije sporno što slikaju.Svaki prekršaj mora biti sankcionisan. Zabrinjava što se ne reaguje od strane Policiske stanice kada su “adolescenti” u pitanju,drogiraju se,opijaju i ispoljavaju nasilničko ponašanje.Tu se postavlja pitanje ko njih štiti i zbog čega.Koliko u svemu tome imaju udela i organi reda. Za koju godinu imaćemo delikvenata na svakom koraku,biće provala,nasilničkih napada,podmetanja požara uništavanja svega

  • Sramota,u centru grada ovakva smelost. Policijo reaguj! Sta li tek rade po zabacenim delovima grada?

  • Преко пута салона је кафић одакле сигурно група наркомана долази, једино решнје поставити видео надзор.

  • Jedino resenje je MOTKA ovde,sacekas ih lepo,pa da se ne sete vise da ulaze vise…pozdrav.

Komentar

Your email address will not be published.