Dve nezgode u dva dana

Udario parkiran automobil, pa pobego

Broj pregleda

Po nezvaničnim informacijma juče i danas na području svrljiške opštine zabeležena su dva incidenta u saobraćaju. Na sreću povređenih nije bilo.

1

Po nezvaničnim saznanjima, jutros oko 7 časova dogodila se saobraćajna nesreća na ulazu u Svrljig iz pravca Niša, na mestu Razbiglava gde su udesi po ovakvim vremenskim neprilikama učestali. Takođe saznajemo da u ovoj nezgodi povređenih nije bilo.

Uviđaj je u toku.

Takođe, juče se, na parkiralištu, u užem centru grada dogodio udes kada je prilikom parkiranja jedno vozilo, za sada nepoznate marke i registarskih oznaka, udarilo u parkirano vozilo i tom prilikom ga oštetilo.

Počinilac je odmah pobegao sa mesta događaja.

Pročitajte i

Nezgoda, foto: M.M.

Nova saobraćajna nezgoda na putu Niš-Svrljig

Upravo je došlo do nove saobraćajne nezgode na putu Niš-Svrljig, ispod sela Vrelo, prema Jasenoviku. Naime, kako nezvanično saznajemo, vozač kamiona je doživeo saobraćajnu nezgodu

Foto: M.M.

Udario biciklistu pa pobegao sa lica mesta?

Pre nekoliko minuta desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je, kako nezvanično saznajemo, povređen biciklista.  Saobraćajna nezgoda dogodila se preko puta JKSP ,,Svrljig”, u Ulici

1 Komentar

  • Svakodnevno cesljanje u centru grada. Sredite i postavite signalizaciju na razbiglavu. Jel cekate da neko glavu izgubi?

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *