Search
Close this search box.
Politika
Broj pregleda

„Obimna” 6. sednica SO Svrljig nastavlja se sutra

Podeli sa prijateljima:

Sednica SO Svrljig koja je počela danas u 10,00h nastavlja se sutra u 9,00h.

1

Kako se navodi na zvaničnom portalu Opštine zbog obimnog dnevnog reda sednica će biti nastavljena u sredu, 20. marta.

Danas su odbornici razmatrali, ujedno i prihvatili, rebalans budžeta za ovu godinu, dok je najviše polemike bilo oko donošenja lokalnog akcionog plana zapošljavanja opštine Svrljig za 2012. i 2013. godinu.

4 Komentara

  1. Lezilebovici ce da uzmu dve dnevnice tj 7000 din a za te pare gradjani trebaju da rade 15 dana kod Svrljiskih privatnika.Ako ovi sto sede u skupstini pokrenu privredu ja cu da lajem na zvezde svako vece u centru grada.Milijini poslusnici i ovi iz opozicije sto ga malo manje slusaju su nesposobni za narod vec samo za sebe.Dabogda vam prokleto bilo sve sto otmete od poreskih obveznika!

  2. Mile brate, delimicno si u pravu ali daj malo smanji gas. Nemoj nikog da kunes nema potrebe. Svako ima svoj obraz i moral manje vise. Kazem manje vise jer ono sto ti misliš ne moraju da misle svi. Svako je za sebe ali ove komentare ipak neko cita a mi smo poceli ovde na sajtu da se samo mrzimo ajde zdravo

    1. Kako bre prijatelju da smanjim gas kad 10 godina unazad ne radim i nemam nikakva primanja!?Revoltiran sam na celokupnu situaciju jer morate da priznate da je katastrofalna.Kletva se odnosi samo za one koji mimo zakona uzimaju novac poreskih obveznika!

  3. posstene osebe se ne kriju iza nadimaka i pseudonima i po tome se vidi mile koliko si possten.kukass na odbornike,pa birali smo ih i legalno su izabrani pa samim timi legalno trosse nasse pare.possteno kazzi koliko si ti kriv ssto nemass sada posao ( pitanje je dali si ikada i radio).tessko se obnavlja nessto ssto je unissteno.koliko ce ovi moci da pokrenu sumnjam i ja,ali nessto ce malo uraditi a i pre njih se nisu mnogo zalagali jer oni koji su i pre radili sada imaju svoje firme pa ih briga ya ove mrtve.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano