Aktiv žena

Izložba domaće radinosti

Broj pregleda

Sadržajna, raznovrsna i bogata izložba domaće radinosti organizovana je danas u prostorijama Udruženja penzionera u Svrljigu.

aktiv-zena-Svrljig

Aktiv žena Udruženja penzionera opštine Svrljig i PUPS-a u svojim prostorijama priredio je bogatu izložbu domaće radinosti povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena. Mozaik rukotvorina, sitan vez, kukičanje, pletenje, tkanje, narodne nošnje svrljiškog kraja izložen je na uvid svim posetiocima u vremenu od 10 do 16 časova, sve do 9. marta ove godine.

Sevdija Ivković, penzionerka koja vodi sekciju domaće radinosti pri udruženju penzionera Svrljiga kaže da su izložbeni materijal izradile žene –  članice udruženja penzionera. Ona kaže da je prioritet udruženja – Aktiva žena da se u izradu domaće radinosti priključe i mlađe osobe.

Pročitajte i

Otvorena prva ,,Etno soba“ u Svrljigu

Žene ,,Aktiva žena Svrljig“ juče su u centru Svrljiga zvanično otvorile Etno sobu.  Motivi svrljiškog kraja, vez, boje narodne nošnje, predmeti od drveta, stakla i

Osmomartovska izložba ručnih radova

“Udruženje penzionera – Aktiv žena“ povodom Dana žena za svoje sugrađanke priredilo je izložbu ručno vezenih radova. U toku jučerašnjeg dana izložbu su posetili naši

1 Komentar

  • Svaka cast zene

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *