Samo za one koji sede u skupštinskim stolicama
Broj pregleda

1.350.000 dinara strankama

Na predlog pomoćnika predsednika opštine Svrljig, Marka Mladenovića, suma od 1.350.000 dinara iz budžeta biće raspoređena političkim organizacijama koje učestvuju u vlasti, stoji na zvaničnom sajtu opštine Svrljig.  

123

Većnici su na jučerašnjoj sednici raspravljali i odlučivali i o žalbama i zahtevima građana za novčanu pomoć a na predlog svog kolege, inače pomoćnika predsednika opštine Svrljig, Marka Mladenovića, usvojen je i predlog raspodele sredstava iz budžeta, političkim organizacijama.

Naime, odlučeno je da raspoloživa suma od 1.350.000 dinara bude rasporedjena političkim organuzacijama koje učestvuju u vlasti, prema broju odbornika.

Tako se Ujedinjenoj seljačkoj stranci koja ima najveći broj (14) odbornika dodeljuje 700.000 dinara, koaliciji oko SPS, sa četiri odbornika – 200.000 dinara a ostalim partijama, sa po tri odbornika- DS, SNS i URS, po 150 000 dinara.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

3 Komentara

  • Marko je ipak trebao biti pomocnik nacelniku finansija, da se ne lazemo 🙂

  • lako se dele pare političkim organizacijama koje se baziraju na dobrovoljnom učlanjivanju. Koga je briga zato što nema vode za piće, deca prelaze neobeležene ulice, ulice su prepune udarnih rupa…

  • vazno je da se uzmu pare a puteve i brigu za obelezavanje puteva i drugih potreba resice se novim oporezivanjem gradjana ali odakle kada u nasoj opstini nijedna velika firma ne radi osi mina a to je malo

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *