Search
Close this search box.
Samo za one koji sede u skupštinskim stolicama
Broj pregleda

1.350.000 dinara strankama

Podeli sa prijateljima:

Na predlog pomoćnika predsednika opštine Svrljig, Marka Mladenovića, suma od 1.350.000 dinara iz budžeta biće raspoređena političkim organizacijama koje učestvuju u vlasti, stoji na zvaničnom sajtu opštine Svrljig.  

123

Većnici su na jučerašnjoj sednici raspravljali i odlučivali i o žalbama i zahtevima građana za novčanu pomoć a na predlog svog kolege, inače pomoćnika predsednika opštine Svrljig, Marka Mladenovića, usvojen je i predlog raspodele sredstava iz budžeta, političkim organizacijama.

Naime, odlučeno je da raspoloživa suma od 1.350.000 dinara bude rasporedjena političkim organuzacijama koje učestvuju u vlasti, prema broju odbornika.

Tako se Ujedinjenoj seljačkoj stranci koja ima najveći broj (14) odbornika dodeljuje 700.000 dinara, koaliciji oko SPS, sa četiri odbornika – 200.000 dinara a ostalim partijama, sa po tri odbornika- DS, SNS i URS, po 150 000 dinara.

3 Komentara

  1. lako se dele pare političkim organizacijama koje se baziraju na dobrovoljnom učlanjivanju. Koga je briga zato što nema vode za piće, deca prelaze neobeležene ulice, ulice su prepune udarnih rupa…

  2. vazno je da se uzmu pare a puteve i brigu za obelezavanje puteva i drugih potreba resice se novim oporezivanjem gradjana ali odakle kada u nasoj opstini nijedna velika firma ne radi osi mina a to je malo

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano