Search
Close this search box.
Samo za one koji sede u skupštinskim stolicama
Broj pregleda

1.350.000 dinara strankama

Podeli sa prijateljima:

Na predlog pomoćnika predsednika opštine Svrljig, Marka Mladenovića, suma od 1.350.000 dinara iz budžeta biće raspoređena političkim organizacijama koje učestvuju u vlasti, stoji na zvaničnom sajtu opštine Svrljig.  

123

Većnici su na jučerašnjoj sednici raspravljali i odlučivali i o žalbama i zahtevima građana za novčanu pomoć a na predlog svog kolege, inače pomoćnika predsednika opštine Svrljig, Marka Mladenovića, usvojen je i predlog raspodele sredstava iz budžeta, političkim organizacijama.

Naime, odlučeno je da raspoloživa suma od 1.350.000 dinara bude rasporedjena političkim organuzacijama koje učestvuju u vlasti, prema broju odbornika.

Tako se Ujedinjenoj seljačkoj stranci koja ima najveći broj (14) odbornika dodeljuje 700.000 dinara, koaliciji oko SPS, sa četiri odbornika – 200.000 dinara a ostalim partijama, sa po tri odbornika- DS, SNS i URS, po 150 000 dinara.

3 Komentara

  1. lako se dele pare političkim organizacijama koje se baziraju na dobrovoljnom učlanjivanju. Koga je briga zato što nema vode za piće, deca prelaze neobeležene ulice, ulice su prepune udarnih rupa…

  2. vazno je da se uzmu pare a puteve i brigu za obelezavanje puteva i drugih potreba resice se novim oporezivanjem gradjana ali odakle kada u nasoj opstini nijedna velika firma ne radi osi mina a to je malo

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

TRIBINA: KAKO DO SLOBODE U SVRLJIGU, GOSTI NARODNI POSLANICI

MILETIĆ: POZIV NA OKRUGLI STO NA TV ,,SUPER D+”

Dobra vest

Dogovorena saradnja vinskih proizvođača u Srbiji i kineskih partnera

Odlična vest

Jana Pavlović osvojila prvo mesto na republičkom takmičenju “Književna olimpijada”

Radno

Novi asfalt za lalinske ulice

Dobra vest!

Svečano otvoren vizitorski centar u Niševcu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano