U Radetovoj ulici u Svrljigu
Broj pregleda

U udesu povređen mladić

U petak 15. februara negde oko 01,35 časova, u Svrljigu u ulici Radetovoj, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedan mladić zadobio teške telesne povrede.

1

Naime, u noći 15. fеbruаrа oko 01,35 čаsоvа u Svrljigu u ulici Rаdеtоvој dоgоdilа sе sаоbrаćајnа nеzgodа u којој uslеd nеprilаgоđеnе brzinе кrеtаnjа sа putа slеtеlо i udаrilо u оbјекаt pоrеd putа putničко vоzilо “Mеrcеdеs” niških registarskih oznaka.

Vozilom je upravljao Aleksandar M. (23) iz Svrljiga, koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

5 Komentara

  • Udes se desio oko 3h a ne u 1 i 35h aleksandar je dobro i oporavlja se

  • Dogodili su se udesi i sutradan ujutru 16.02.2013. u istoj ulici,kod osnovne škole ograda je polomljena i iščupano jedno drvo iz drvoreda,vozač totalno pijan, a i uveče u ulici Dušana Trifunca.Zašto tih vesti nema Miladinoviću,ko to sprečava da ode u javnost da su vozači tih vozila bili totalno pijani.Da li treba nekoga da ubiju pa onda da objaviš vest. I ko će sada da popravi zaštitnu ogradu jer deca prelaze ulicu upravo na tom mestu.Ovakvim pijancima treba doživotno oduzeti dozvole.

  • Где вам је вест о другом удесу који се десио 16.02. у близини школе, возач преко 50г.

  • neznam na kog gospodina mislite, ali znam da se gospodin Bora , zakucao u skolsku ogradu mortus pijan, samo sumnjam da je reagovala nasa policija……

  • U novinarstvu je najvažnija objektivnost. Ne sme biti povlašćenih i vesti moraju biti objavljene,pa po tom osnovu bi trebalo da si objektivan.

Komentar

Your email address will not be published.