Humanost na delu
Broj pregleda

Prikupljena sredstva za Dušana Milanovića

Završna humanitarna akcija za pomoć Dušanu Milanoviću održana je večeras u Sali Centra za turizam, kulturu i sport u Svrljigu.

dusan-milanovic-sa-roditeljima

U prepunoj bioskopskoj sali večeras su se za pomoć malom Dušanu smenjivali folklorni ansambli iz Svrljiga ka i folklorna sekcija Doma učenika srednjih škola Zaječara, škole modernog plesa, glumci amateri, pesnici i mnogi drugi.

Ispred Centra za socijalni rad opštine Svrljig prisutne je pozdravila direktorka Vesna Nedeljković.

Želim da vam se zahvalim na odzivu u ovolikom broju što prisustvujete našoj završnoj humanitarnoj priredbi u okviru akcije prikupljanje sredstava za Dušana Milanovića, a što je ujedno i velika podrška njegovoj istrajnoj porodici.

Predsednik-opstine-u-obracanju

U svom obraćanju predsednik opštine Svrljig Milija Miletić istakao je da su Svrljižani svoju humanost pokazali i ovog puta a ujedno dokazali da su ljudi velikog srca. Zahvalio se svim volonterima koji su pomogli. Posebno je pohvalio negovateljice Centra za socijalni rad i Tanju Lazarević kao njihovog predstavnika.

Nakon toga nastupli su folklorni ansambli iz Svrljiga i Knjaževca a svoju pesmu posvećenu Dušanu Milanović pročitala je njegova negovateljica Marija Dinić, što je izazvalo jake emocije kod prisutnih. Škola modernog plesa ’’Arabeska’’ izvela je svoj nastup a učenici srednje stručne škole u Svrljigu izveli su predstavu ’’Otvorena vrata’’.

Inače, za Dušanovu operaciju koja će se obaviti tokom ovog meseca prikupljena su skoro sva novčana sredstva.

Dušan i njegova porodica zahvalni su svima koji su pomogli u ovoj humanitarnoj akciji.

Pogledajte fotogaleriju na našoj fejsbuk stranici

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

3 Komentara

  • Bogu hvala i dobrim svrljizanima

  • Mislim da sam prvi put ponosna sto sam “pola” iz Svrljiga!

  • Jednom malom gradu decak se obratio za pomoc.Taj isti grad danima unazad zivi sa Dusanom. Ne postoje reci zahvalnosti koje se mogu izgovoriti da bi se zahvalili svakoj osobi na dugom spisku donacija jer kraj nas zive toliko dobrih ljudi.Svima veliko hvala

Komentar

Your email address will not be published.