Požar u nekadašnjoj fabrici zvučnika

Gorela “Ei Akustika“ (FOTO)

Broj pregleda

Danas oko 13 časova izbio je požar u krugu nekadašnje fabrike zvučnika ''Ei Akustika''. Izgorelo 40 kvadrata krovne konstrukcije.

Pozar EI akustikaKako nezvanično saznajemo do požara je došlo prilikom čišćenja i sečenja metala, tom prilikom varnica je zapalila komoru za farbanje, te se požar proširio i na objekat pored.

pozar

U požaru povređenih nije bilo, izgorelo je 40 kvadrata krovne konstrukcije. 

Inače fabrika ne radi od 2009.godine.

Foto: S.J.

Pročitajte i

Požar, ulica Stavre Partizana, foto: L.T.

Veliki požar u ulici Stavre Partizana

Jutros oko 3,40h u ulici Stavre Partizana došlo je do velikog požara koji je izbio na ekonomskim objektima porodice Lazarević iz Svrljiga. U požaru, kako

6 Komentar

  • Vrhunac. Namerno podmetnut pozar u pogonu ei akustike. Lopovi raznesose i unistise i ovo sto je malo i jadno ostalo u sv.

  • Sramota za Svrljig

  • Brate,skupa ova cisterna,a i zadnja ostala od njih 5,… mislim sigurno je smetala i ruzila tako divan krug EI akustike 🙁

  • Foto i vest super bravo momci svaka cast

  • Ovo me je definitivno ubedilo da je najveće zlo ovog sistema Agencija za privatizaciju.Ovo je klasično uništavanje imovine koje će neki tajkun kupiti budzašto.Treba ispitati vezu Agencije i tajkuna pod hitno ! U zgradi bivše akustike ostali su samo zidovi,sav materijal pa čak i ekseri iz zidova su izvučeni,sve elektroinstalacije,vodovodne i ostale. Ako je cena uništavanja fabrike zarad namirenja dugovanja prema radnicima bivše Akustike, cena je isuviše velika.

    • gde se mogu nabaviti ei kutije nove sto ima na snimku na yutub,unapred hvala.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *