Search
Close this search box.
Pripremite se
Broj pregleda

Moguće restrikcije vode?

Podeli sa prijateljima:

Predsednik opštine Milija Miletić najavio je danas da postoji mogućnost uvođenja restrikcije vode zbog problema u napajanju viših delova Svrljiga.

visi delovi grada

U višim delovima Svrljiga ponovo nema dovoljno vode, kažu da neka domaćinstva nemaju vodu po nekoliko dana, što je nedopustivo. S’toga ću ponovo pozvati direktora JKSP-a da sa svojim službama što pripreme i daju predloge ukoliko ima potrebe za uvođenje restrikcije vode, rekao je Miletić.

On je dodao da bi komunalno preduzeće trebalo da dostavi predloge iz svog delokruga, opštinskom veću, kako bi se što pre donele određene odluke.

Igor Davidovic
Igor Davidović

Direktor JKSP Svrljig, Igor Davidović, kaže da je situacija alarmantna i da je očigledno kucnuo čas za uvođenje drugog stepena štednje, odnosno uvođenje restrikcija vode.

Sutra ujutru pravimo plan za uvođenje drugog stepena štednje vode. O svim aktivnostima blagovremeno ćemo obaveštavati javnost, rekao je Igor Davidović.

Inače, pritisak u mreži je skoro svakog dana u popodnevnim satima bio smanjen dok bi u  večernjim satima dolazilo do povećanja pritiska, tako da su žitelji u višim zonama mogli da dobiju vodu. Iz ovog preduzeća i dalje apeluju da se voda za piće iz vodovoda koristi isključivo za osnovne potrebe.

Podsećamo da su poslednje restrikcije bile 13.avgusta 2011.godine.

3 Komentara

  1. Ha…pa dobro ste se setili da i ljudima u visim delovima ovoga nazovi grada treba voda!!! Pa taj problem je gospodo prisutan vec godinama unazad,ali VAMA je to najmanje bitno,bitnije su VAM razne “lumperajke”i provodi…jos obecavate da cete i bazen da napravite,a pitane je sa kojom cete ga vodom napuniti kad nemozete mestanima grada da obezbedite vodu ni za pice,a tek za kupanje u kadi…..??!!!…

  2. Poslednje restrikcije su bile 13 avgusta 2011?? Koga bre vi lazete, prosle godine su restrikcije prestale tek oko Nove godine ( docek 2012-te)
    Inace, nisam protiv toga, ako mora restrikcije – mora.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano