Search
Close this search box.
Razmontirali gosta
Broj pregleda

Rukometaši se iskupili za neuspehe

Podeli sa prijateljima:

Svrljiški rukometaši RK ”Progres” ,u subotu 03.novembra, savladali su goste iz Niša ekipu ”Železničar 2” ubedljivim rezultatom 43:19.

rukomet svrljig

Svrljižani su se iskupili u sedmom kolu druge lige ”Morava”  za predhodne neuspehe i loše rezultate . Oni su na domaćem terenu, u balon hali u Svrljigu, savladali gostujuću ekipu iz Niša ”Železničar 2” ubedljivim rezultatim 43:19. Najefikasniji u redovima domaćina bio je  Uroš Podvinski.

Bez obzira na pobedu status na tabeli nije znatno promenjen. Tako da je sada RK ”Progres” na jedanaestom mestu od ukupno dvanaest timova.

U narednom osmom kolu Svrljižani putuju u Pirot gde će snage odmeriti sa istoimenom trećeplasiranom ekipom.

7 Komentara

  1. Pa setili se da dobiju jednu partiju, njihov budzet je daleko veci nego sto zasluzuju, za razliku od nekih klubova koji imaju daleko veci uspeh a nalazost mala novcana sredstva na raspolaganju… nadam se da ce ljudi videti ovo i pitati se, kome i koliko ide novca iz budzeta za sport u Svrljigu.

    1. Tacno. Pod hitno ispitati koliko novca, nasih, odlazi za sportske klubove u Svrljigu. Pocevsi od rukometnog kluba koji je ubedljivo najgori i pritom dovodi igrace sa strane. Ko je ovaj golgeter? Iz Svrljiga? Molim vas to su vase i nase pare.

  2. Primer: svrljiski stonoteniseri za proslu sezonu su imali neverovatan uspeh, i to klinci od 16-17 godina u seniorskoj konkurenciji, su bili drugi, imali su bod manje od vodeceg, koji je falio za ulazak u kvalitetnu ligu, a njima samo izmedju 100-150 hiljada bruka, to ode samo za opremu ove dece, a gde su tu troskovi za put, valjda ta deca trebaju nesto i da pojedu posle tog meca, a rukometasima koji su predzadnji i koji retko prave uspehe, ide budzet u iznosu oko 500-600 hiljada.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Veliki fudbalski praznik u Svrljigu: FK “Svrljig” dočekuje lidera, OFK “Brzi Brod” iz Niša

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano