Svrljiške novine
Broj pregleda

Četvrti medij u Svrljigu

Svrljiške novine su od prošlog meseca zvanično četvrti medij u Svrljigu, pored jedne lokalne televizije i dve radio stanice.

Svrljiske novine1

Internet novine ”Svrljiške novine” prošlog meseca upisane su u Registar javnih glasila Republike Srbije pod rednim brojem IN000137 i samim tim stekle legitimitet još jednog medija u Svrljigu.  Pored jedne lokalne  televizije i dve radio stanice, Svrljiške novine jedini su izvor brzih i transparentnih informacija iz Svrljiga na internetu.

Konačno smo ozvaničili naš projekat, sledeći korak je štampano izdanje naših novina, rekao je Dušan Miladinović glavni i odgovorni urednik portala.

Svrljiške novine su najpre vođene idejom da se mladi ljudi iz ovog kraja informišu ali pre svega zabavljaju na tadašnjem forumu. Forum je te 2006.godine okupljao više stotina članova sa svih strana i nosio je jednostavan naziv ”Svrljig.com”. Svakog dana beležili smo sve veći broj poseta što nas je nateralo na brze promene. Godine 2010. postajemo jedina  ‚‚Svrljiška novina‚‚ i kao najčitaniji u gradu zauzimamo prvo i vodeće mesto u medijima. Dve godine posle, 2012-te  konačno je registrovano četvrto javno glasilo u Svrljigu, registrovane su ”Svrljiške novine”.

 

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA