Kvalitetno i na vreme

Popis poljoprivrede u Svrljigu

Ukupan broj pregleda:

Sudeći po dosadašnjim rezultatima popis poljoprivrede u Svrljigu odvija se bez problema i biće obavljen kvalitetno i na vreme.

POPIS POLJOPRIVREDE SVRLJIG

Obavešten sam od strane popisne komisije da je do sada obavljen popis  u 77  % poljoprivrednih domaćinstava na teritoriji svrljiške opštine, što je i više od planiranog tempa, te da se odvija bez značajnijih problema i da će, možda biti završen i pre roka, ali do 15.decembra do kada je predviđeno da se ovaj značajan državni posao završi, biće sigurno obavljen, reako je predsednik Miletić“.

On je dodao da da je bilo i slučaja bojazni u pojedinim domaćinstvima pa ih je moralo oblizati i po dva puta ali reč je o simboličnom broju takvih.

Član popisne komisije i instruktor ispred Republičkog zavoda za statistiku Momčilo Cakić, takođe prisutan na sastanku, saopštio je da se na terenu svi eventualni problemi rešavaju u hodu i da gro popisivača obavlja svoj posao korektno i odgovorno.

Očito je da popis na području opštine Svrljig prednjači u odnosu na mnoge delove Srbije, jer se, samo  pre nedelju dana čulo na sličnom sastanku u Nišavskom upravnom okrugu, da je prosek popisanih domaćinstava na teritoriji Srbije oko 50 %. Rok za obavljanje ovog posla je 15. decembar ali prema navodima nadležnih popis će se obavljati sve dok ne bude završen.

 

 

 

One Response

  1. Овај попис има сврху да се добију подаци о свим приватним и државним површинама која се необрађују, а која могу да се користе за засејаванје ГЕНЕТСКИ МОДИФИКОВАНИХ КУЛТУРА, главни у томе је тајкун који држи шећеране и који из америке увози нелегално такво семе.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *