Search
Close this search box.
Ima li opravdanja?
Broj pregleda

FK Svrljig u problemu sa penalima?

Podeli sa prijateljima:

Fudbalski klub Svrljig poražen je u devetom kolu ‚‚Niške zone‚‚ ,u Bojniku, od ekipe ‚‚Pusta Reka‚‚ rezultatom 4:1 (2:1) .  Deset minuta pre završetka prvog dela  sudija svirao penal domaćinu.

 FK SVRLJIG

Svrljižanima je nizbrdo krenulo u 38′ minutu, posle dosuđenog jedanesterca a potom i gola domaće ekipe. Ekipa ‚‚Pusta Reka‚‚ blago je bila u prednosti samo 240 sekundi, odnosno do 42′ minuta kada je mladi Gavrić izjednačio rezultat na 1:1. Posle samo dva minuta od izjednačenja domaćin je poveo rezultatom 2:1 , pogotkom Ilića, u 44’minutu.  Prvo poluvreme Pusta Reka – Svrljig 2:1

U drugom delu utakmice žestoka borba za loptom, šanse su se nizale, ali na žalost neiskorišćene od strane mladih fudbalera ‚‚FK Svrljig‚‚. Konačan rezultat postavio je fudbaler ekipe ‚‚Pusta Reka‚‚ Petrović u 83. i 85′ minutu – Pusta Reka – FK Svrljig 4:1 (2:1)

Zbog drugog penala koji je dosuđen pod sumnjivim okolnostima ali i učestalim javnim opomenama (žutih i crvenih kartona), Upravi smo postavili pitanje : * kakvi su utisci dosadašnjih suđenja glavnih sudija na utakmicama u zonskom takmičenju,  iz kluba su odgovorili kratko  ‚‚ suđenje ne želimo da komentarišemo‚‚.

I pored relativno salbih rezultata, podmlađenoj ekipi ‚‚FK Svrljig‚‚ ipak treba pružiti šansu ali i podršku u daljim mečevima koji se igraju na domaćem terenu. Fudbaleri nastupaju u subotu 20.oktobra 2012.godine u 15:00 h na Pastirištu. Boriće se za tri boda u meču sa ekipom igraće protiv ekipe ‚‚Malošište‚‚. Pozivaju se navijači i ljubitelji fudbala da dođu i bodre ove mlade momke.

5 Komentara

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano