Redovno

Druga Skupština zakazana za u petak

Broj pregleda

Novoizabrani predstavnici naroda, odnosno odbornici Skupštine opštine Svrljig, u petak 31.avgusta, po drugi put u ovoj godini sešće u odborničke klupe.

Odbornici SO Svrljig

Dnevni red za drugu ovogodišnju sednicu sačinjen je iz 4 tačaka. Sednica će početi standardnim usvajanjem zapisinika sa prve redovne sednice SO Svrljig, održane 28.6.2012.godine. U nastavku na dnevnom redu biće:

Predlog Odluke o verifikaciji mandata odbornika u Skupštini opštine Svrljig, Predlog Odluke o davanju saglasnosti predsedniku opštine Svrljig da može podpisati ugovor o dugoročnom zakupu zemljišta na kp. br. 245/1 u KO Tijovac opština Svrljig. Poslednja 4. tačka biće namenjena odborničkim pitanjima i odgovorima.

 

Pročitajte i

Fotografija preuzeta sa zvanične stranice pokreta

GG ,,Pokret za spas Svrljiga” odgovorio SPS-u

Grupa građana ,,Pokret za spas Svrljiga” odgovorila je saopštenjem za javnost Socijalističkoj partiji Srbije OO Svrljig.  Saopštenje prenosimo u celosti:  SPS u Svrljigu je sa

Fotografija preuzeta sa zvanične stranice pokreta

Oglasio se Pokret za spas Svrljiga

Povodom današnje objave na portalu ,,Svrljiške novine” o istupanju Sandre Petković – člana Komisije za zaštitu životne sredine Opštine Svrljig koja se u toj komisiji

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *