Broj pregleda

Crna tačka ili …? Druga saobraćajka za nedelju dana

Na mestu gde se pre sedam dana dogodila saobraćajna nezgoda, danas oko 19 časova, sudarila su se dva putnička automobila. Povređenih na svu sreću nije bilo.

Udes Vase Albanca Svrljig

Još jedna saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 19 časova u ulici Vase Albanca u Svrljigu. Vozač putničkog automobila ‚‚Yugo‚‚ koji se iz pravca Boračke ulice uključivao na regionalni put R243, odnosno u ulicu Vase Albanca, izazvao je saobraćajnu nezgodu i udario u automobil marke ‚‚Opel‚‚ kojim upravljao N.K. (54) iz Svrljiga.

Udes Svrljig1Po rečima očevidaca N.K. (54) kretao se iz pravca centra prema Babinom zubu. U trenutku preticanja, vozač ‚‚Yuga‚‚ izleteo je iz sporedne ulice i udario u levu stranu ‚‚Opela‚‚. U ovoj saobraćajnon nezgodi povređenih nije bilo. Uviđaj na licu mesta izvršili su službenici Policijske uprave u Svrljigu.

Napominjemo da ova ulica, počevši od mosta kod tržnog centra, nije obeležena saobraćajnim trakama. Tako da se ne zna da li je duž ulice puna ili isprekidana linija, što predstavlja još jedan problem u nizu na ovom reonu.

GRAĐANI PIŠU PETICIJU!
Građani ovog naselja, danas su razmatrali da što pre upute peticiju nadležnim organima. Oni kažu da bi najkorisnije bilo da se postave ležeći policajci ili neki drugi vid sigurnosnih elemenata kako bi se zaštitili najmlađi stanovnici ali i svi pešaci, biciklisti i prolaznici.

Crna tačka ili neoprez???
Imajući u obzir da je ovo druga saobraćajna nezgoda u roku od sedam dana, pojedinci počinju da sumnjaju u postojanost crne tačke. Koliko je ozbiljan taj problem?
Za saniranje „crnih tačaka“ nisu potrebne basnoslovne sume novca, već je mnogo važnije kvalitetno označavanje takvih mesta, kako bi vozači bili upozoreni. Odnosno, ono što će građani i peticijom zatražiti.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA