Search
Close this search box.
Broj pregleda

Završen 56. Vidovdansku turnir u Svrljigu

Podeli sa prijateljima:

Sinoć, pod reflektorima, završen je 56. Vidovdanski turnir u malom fudbalu Svrljig 2012. Pobednik ovogodišnjeg turnira u seniorskoj konkurenciji je ekipa ‚‚Renesansa‚‚ iz Knjaževca.

Dodela Nagrade

Finalno veče počelo je u 19 časova. Prve dve utakmice odigrane su u konkurenciji mesnih zajednica. Meč za treće mesto, Drajinac – Plužina, iz kojeg je Drajinac izašao kao pobednik, odigrao se na samom početku finalne večeri.
U finalu MZ, sastale su se ekipe Guševac – Lukavica. U regularnom delu odigrali su nerešeno 3:3, ali posle izvođenja penala Guševac je bio uspešniji i na kraju je slavio prvo mesto.

Publika je sa ovacijama dočekala i susrete seniora. Za treće mesto sastale su se ekipe Bolji život – KMF Vranje.
Ekipa ‚‚Bolji život‚‚ koja je važila za favorita turnira i pritom osvajala isti dugi niz godina, razočarala je publiku, i u borbi za treće mesto poražena je od rivala iz Vranja rezultatom 4:2.

Turnir pod reflektorima Svrljig 2012

I pored kiše, finalni meč u konkurenciji senoria proratilo je više stotina gledalaca i ljubitelja malog fudbala. U poslednjem meču u ovoj godini koji je počeo u  22,30h sastali su se Renesansa (Knjaževac) – Optika MG (Niš).  Knjaževčani koji su se prvi put plasirali u finale svrljiškog turnira trijumfovali su rezultatom 6:3 i osvojili 56. tradicionalni Vidovdanski turnir u malom fudbalu Svrljig 2012.

Kiša je omela veći broj publike da finalno veče prati do same završnice, a finalnu utakmicu u kategoriji seniora pratilo je nekoliko stotina navijača, nakon čega su dodeljene nagrade najboljima. U ime opštine Svrljig, nagrade najboljima dodelila je predsednica SO Svrljig, Jelena Trifunović.

FINALNO VEČE: 

MZ:

Drajinac – Plužina 1:0 (nezvanični rezultat)
Lukavica/Šljivovik – Guševac/Periš 3:3 (4:5)

SENIORI:

Bolji život – KMF Vranje 2:4
Renesansa – Optika MG 6:3

Najbolji igrač – Milos Trajkovic – KMF Vranje
Najbolji strelac – Stošić Danijel – KMF Vranje
Najbolji golman – Pavle Pavlović – Renesansa

[box]
PLASMAN SENIORA:

1. Renesansa

2. Optika MG

3. KMF Vranje
[/box]

7 Komentara

  1. Ko stavi ovog da bude direktor turnira,sramota za organizatore,a da ne zaboravim pisalo je 300.000 iznos za prvo mesto sto se ljudima ne isplati ta suma nego se odbija?

  2. Velika sramota je ovogodisnja organizacija, ljudi koji su postavljeni na to mesto su veliki minus turnira! Najgori turnir je odrzan ovog leta, i bice sve gori ako se ovako nastavi, bruka!!

    1. Koliko ste zapinjali da upropastite turnir, da nagovarate ljude da ne uplacuju, da na svaki nacin saplicete, turnir je USPESNO odrzan.
      A vama na cast i obraz sve sta ste radili, ako uopste obraz imate!!!!!!
      Najbolje da Magi to uzme u svoje ruke kao i FK Svrljig jer on je uspesan sa svojim “timom”. Veliki uspeh je iza “tima” uspesnih iz bolje buducnosti ispali iz lige pa i turnir da poboljsaju.

  3. Ел ти мало и овако је финале било договорено,а Шћеки треба ѕабранити улаѕ на терен, јер неѕна да се понаша.

  4. Шћека је татин син, који се никад професионално није бавио спортом и жели све на силу да реши.За онакво ударанје противничког играча требао је да лети наполје, а поред тога и да му се забрани приступ на терен и на наредним турнирима који се буду одржавали у Сврлјигу.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano