Search
Close this search box.
Broj pregleda

Milija Miletić ponovo predsednik opštine

Podeli sa prijateljima:

Na predlog predsednika Skupštine opštine i odlukom odbornika lokalnog parlamenta, izabran je predsednik opštine Svrljig Milija Miletić.

predsednik opstine Svrljig

Miletić je naglasio da će se u narednom periodu zalagati za rešavanje gorućih problema u Svrljigu. Kao prvi prioritetni cilj biće rešavanje  privrednog statusa odnosno rešavanje problema nezaposlenosti.

Predsednik opstine Milija Miletic danas

Kao novoizabrani predsednik opštine Svrljig zahvalio bih se građanima koji su nam dali podršku na lokalnim izborima kao i odbornicima koji su me danas podržali. Nastavljamo tamo gde smo stali, rešavaćemo problem nezaposlenosti, ulagaćemo u razvoj poljoprivrede kao i do sada. Neminovno je rešavanje i infrastrukturnih problema a ni problem vodosnabdevanja nismo zaboravili, naglasio je predsednik Miletić.

Predsednik je naglasio značaj unapređenja školstva i obrazovanja u Svrljigu. Tako da će i jedan od prioriteta biti otvaranje visoko obrazovne institucije u gradu.

Na današnjoj sednici izabrani su i novi članovi opštinskog veća, Blagojević Dragan, Blagojević Ivan, Vasić Tomislav i Mladenović Marko.

Ljubisa Stojkovic URS

Miletiću je ovo drugi mandat na mestu predsednika opštine Svrljig i kako je u duskusiji odbornik Ljubiša Stojković (URS) istakao, izbor Miletića je rezultat volje i poverenja građana svrljiške opštine ukaznom Ujedinjenoj seljačkoj stranci, čiji je Miletć predsednik.

Milija Miletić Biografija:

Milija Miletić predsednik opstine Svrljig, rođen 1968.godine u selu Plužina nadomak Svrljiga, kraj poznat po stočarstvu i lekovitom bilju. Miletić iza sebe ima dugogodišnji staž terenskog veterinara – radnika. Svoj život najviše je posvetio poljoprivredi i poljoprivrednim poslovima. Politikom se aktivno bavi od 2002. godine a dugi niz godina bio je sindikalni aktivista. U periodu od 2005.godine do kraja 2009.godine Milija Miletić vrši funkciju zamenika a potom i predsednika opštine Svrljig. Za predsednika stranke izabran je na Skupštini koja je održana 23.decembra 2006.godine. Oženjen otac dvoje dece.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Obaveštenje

Hemijsko suzbijanje ambrozije na teritoriji opštine Svrljig

Sport

Igralište u Prekonogi dobija tribine

Radovi na mreži

Bez vode Ulica Hadžićeva

Srećna slava

Danas su Sveti mučenici Kozma i Damjan

Obavezno pročitajte

HITNO UPOZORENJE GRAĐANIMA OPŠTINE SVRLJIG: DOŠLO JE DO ZLOUPOTREBE PUNOMOĆJA!

Od ponedeljka (15. jula)

Kreću prijave za učešće na 18. Belmužijadi

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano