Svrljiške novine duplo čitanije

Broj pregleda

Dokaz da su ‚‚svrljiške novine‚‚ znatno čitanije u 2012.godini svakako je broj jedinstvenih, odnosno 4473 poseta u jednom danu.

sv novine

Rekordna posećenost zabeležena je 21.juna, kada je na sajtu osvanula vest o poseti ambasadora ruske federacije svrljiškom kraju. Te večeri poseta je skoro udvostručena i od 3000 jedinstvenih poseta upisali smo novi rekord 4473.
Takođe, porast jedinstvenih poseta, odnosno poseta sa jedinstvenom IP adresom, zabeležen je tokom cele predizborne kampanje u maju mesecu ove godine.

porast posecenosti novina Novine se posećuju i iz obližnih evropskih zemalja ali veoma velika posećenost zabeležena je iz Sjedinjenih država.

Iz ovoga  zaključujemo da ovakav vid informisanje polako ali sigurno zauzima visoko mesto u društvu i teži ka tome da postane lider u grupi medija, pored radija, televizije i dnevnih štampanih novina.

Svrljiške novine su počele sa radom 2006.godine, a svoje čitaoce žele da na najbolji način, objektivno, realno, a potom brzo i efikasno informišu o svim događajima u svrljiškoj opštini.

Pročitajte i

Novogodišnji ukrasi, foto: Svrljiške novine

Krenulo novogodišnje ukrašavanje centra grada

Proteklih dana krenulo je novogodišnje ukrašavanje centra Svrljiga.  Postavljeni su prošlogodišnji ukrasi, a nabavljeni su i neki novi. Novogodišnja jelka ove godine postavljena je ispred

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *