U Grbavču zaigralo i staro i mlado

Broj pregleda

Na seoskoj slavi u Grbavču održana je akcija koju sprovodi opština Svrljig u saradnji sa Kulturnim centrom pod nazivom ‚‚ Nek se opet pesma poje, nek oživi selo moje‚‚.

Selo Grbavce nek se pesma poje

Centralna manifestacija održana je u dvorištu osnovne škole u selu.

Uz muziku i pesmu meštani su proslavili današnji dan koji bukvalno proslavlja celo selo, oni malo stariji sa osmehom su posmatrali i uživali u kulturno umetničkom programu.

Zitelj sela Grbavce

Akcija ‚‚Nek se opet pesma poje, nek oživi selo moje‚‚ održava se od prošle godine, a svakako cilj je kutlruno i duhovno oživljavanje svrljiških sela.

Nek se opet pesma poje Grbavce

Okupljene meštane pozdravio je predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić, i pritom naglasio da će svi započeti radovi u ovom selu biti nastavljeni u narednom periodu.

Predsednik opstine i direktor kc

Nastavićemo započete radove koje smo započeli u predhodnom periodu. Danas smo prisustvovali litijama i služenju liturgije u crkvi oko koje smo intenzivno radili u proteklom periodu. Završili smo prostorije mesne zajednice, tako da nam je prioritet da zavrišimo prilazni put od magistralnog puta do Grbavča, rekao je Miletić i čestitao slavu meštanima.

U Grbavcu ispred skole

Pored predsednika opštine, akciji je prisustvovao i direktor svrljiškog Kulturnog Centra Zoran Gavrilović.

Pročitajte i

Radno u Grbavču, foto: M.M.

U Grbavču asfaltirane tri deonice puta

Danas je zvanično završena akcija ,,Na dinar, pet dinara” koju sprovodi Opština Svrljig u saradnji sa mesnim zajednicama i meštanima svrljiških sela.  Ove godine uloženo

2 Komentar

  • Одличне фотографије. Честитам напредак!

  • SAMO NAPRED MOJI GRBAVCANI JEDVA CEKAM DA DODEM U SELO DA VIDIM OLGICU SUZU LJILJU I MOJU KOMSIKU ANICU

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *