Search
Close this search box.
Broj pregleda

Šanse postoje ali su minimalne

Podeli sa prijateljima:

Šanse da FK Svrljig ostane u ligi su minimalne, ali ipak postoje.

Srpska liga istok poluvreme

Naime, Svrljižanima će biti veoma teško sledeće 29.kolo jer se sastaju sa Vlasinom, ekipom koja se takođe bori da ne ispadne iz lige. Vlasina je za nijansu bolja što se tiče plasmana, postigli su 7 ali i primili 4 više gola od Svrljiga. To je jedna činjenica koja Svrljigu ide u korist, naravno ukoliko za vikend ostvari trijumf.
Ukoliko se ovaj meč završi nerešeno, 1 % šanse imaju obe ekipe da ostanu u ligi. Pitanje je šta će se dogoditi u Dimitrovgradu između domaće ekipe Balkanski i Car Konstantin. Balkanski se nalazi na liniji koja mu obezbeđuje opstanak u trećoj ligi. Ova ekipa ima 31 bod,  dva više od ugroženog Svrljiga i Vlasine. Car Konstantin je trenutno treći, ukoliko želi da održi tu poziciju mora da pobedi u predstojećem kolu,  ali sa naše tačke gledišta to njima ništa neće značajno uticati na plasman kluba.

Poslednja prepreka Svrljižanima, ukoliko ostvare povoljan rezultat u 29. Kolu, je Hajduk Veljko iz Negotina.  Ekipa koja je u ovoj sezoni ostvarila odlične rezultate. Trenutno se nalazi na poziciji 5. Imajući u vidu da je u predhodnom meču Hajduk  kod kuće pobedio Svrljig 2:1, iskreno očekujemo da Svrljig napravi pozitivan rezultat, odnosno pobedu, kod kuće.

Sve gore navedeno može da koristi Svrljigu samo u slučaju da Balkanski i Vlasina pokleknu pred protivnicima.
Ako Svrljig ne napravi pozitivne rezultate u preostala dva kola i ne poklope se kockice za njegov opstanak, u narednoj sezoni takmičiće se sa ekipama Zaplanjac, Pukovac, Vučje, Kosanica, Dubočica i tako dalje.

3 Komentara

  1. Uprava napolje,Dobri,Cip,MAGY,Svrljiski djura snajder,
    skulj,Mica krpelj,oni su ti najveci krivci za slom fudbalskog kluba…..nego to im dedovina pa ce mo da vidimo kako ce se snaci u zoni,da li ce da im ostane ova niska bagra

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano