Search
Close this search box.
Broj pregleda

Slavlje Naprednjaka u Svrljigu

Podeli sa prijateljima:

Ispred Srpske napredne stranke u Svrljigu okupilo se stotinak članova i simpatizera koji su proslavili pobedu novog predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

sns proslava svrljig

Slavlje ispred stranke počelo je u 21:30h, a nakon tridesetak minuta krenula je kolona od 40 automobila sa zastavama Srbije i obeležjima SNS-a koja je pordefilovala kroz sve ulice u Svrljigu proslavljujući pobedu.

Po nezvaničnim podacima saznajemo da je Tomislav Nikolić u Svrljigu pobedio Tadića za više od 1.000 glasova.

6 Komentara

  1. @Lazar, ja se najiskrenije nadam da si ovo napisao sarkastično. Kakav, bre, Slobodan Milošević? Onaj zbog koga smo tu gde jesmo? Onaj čija svaka reč koju je ikada izgovorio ozbiljno prkosi istini? Nadam se da ovaj neopredeljeni lažljivi skot, sa lošim marketinškim trikovima, neće dugo predstavljati našu državu, stvarno se nadam

    1. Daleko od sarkazma, ja sam vrlo ozbiljan. Slobodan Milosevic je uvek govorio istinu za razliku od Zorana Djindjica, Borisa Tadica (nece da bude premijer pa sada hoce) i ostale zute kompanije. A sto se tice Nikolica bicu razocaran jedino ako mandat za sastav vlade poveri Tadicu koga je narod kaznio na izborima za jos vecu propast nego sto smo doziveli 90-ih zbog sankcija.

  2. Hvala bogu da je na mesto Predsednika konacno izabran Srbin!Dosta nam je bilo izdajnika i unistitelja Borisa Tadica.Za svoja dva mandata je rasprodao Srbiju,unistio privredu i zaduzio svakog Srbina.Dace bog da se otarasimo i zutih i da pocnemo normalno da zivimo!

  3. ma ce se osrecimo mnogo s svima njima,,, evo vidite dosla nova vlast i sve tece med i mleko,, isti ili gori od predhodnih,, ode gorivo u 160 din,, radna mesta, donacije,, sve je isto samo njih nema.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano