Search
Close this search box.
Broj pregleda

Dve decenije uspešnog rada

Podeli sa prijateljima:

Na današnji dan, pre tačno 20 godina, prve zvuke u etar poslala je danas najslušanija radio stanica u jugoistočnoj Srbiji, Radio Bubamara Svrljig.

Radio Bubamara 1

–  Radio Bubamara Svrljig počela je sa zvaničnim radom 13.maja 1992.god. Radio Bubamara je prvi radio u opštini Svrljig a i u jugoistočnoj Srbiji. Danas nakon 20 godina rada i postojanja naša medijska kuća je jedna savremena i moderna radio stanica, koja je dve decenije gost u mnogim domovima svojih uvaženih slušaoca. Program Radio Bubamare Svrljig danas se emituje 24 sata non-stop. Prateći potrebe naših slušaoca emitujemo : informativne, političke, edukativno – obrazovne, dečije, kulturne, sportske i emisije muzičkog sadržaja.  Za svoj dosadašnji rad dobili smo veliki broja priznanja a po sprovedenim anketama jedna smo od najslušanijih radio stanica u jugoistočnoj Srbiji. Raniji period obeležen je radom na frekvenciji UKT FM 93,5 MHz na području regiona južne i jugoistočne Srbije a na zadnjem konkursu Republičke Radiodifuzne Agencije (RRA) dobili smo frekvenciju UKT FM 96,5 MHz. Trenutna zona servisa našeg predajnika je ok 75 % pokrivenosti naše opštine, naš program se sluša i u čitavom svetu, rekao je direktor radija Jovica Joca Miladinović.

Radio Bubamara 2

Radio Bubamara je od ove godine krenula sa prenosom internet TV signala na svom veb sajtu i u jeku predizborne kampanje prenosila uživo radio-TV duele.

Svojim kolegama želimo puno uspeha u daljem radu i poslovanju.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Srećna slava

Tradicionalno obeležen Spasovdan u Galibabincu

Dobro došli

Počeo 12. tradicionalni turnir u malom fudbalu i basketu u Drajincu

Svaka čast

Dobre sportske vesti iz Svrljiga: Škola fudbala “Aca Menta” na vrhu Fair Play lige

Sport

Fudbalski klub “Svrljig” završio takmičenje na 6. mestu tabele Zona Centar

Srećna slava

Obeležen Spasovdan u manastiru Vaznesenje Gospodnje u selu Labukovo

Miletić čestitao Spasovdan

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano