Obeležen 8. maj dan opštine Svrljig

Ukupan broj pregleda:

Danas je svečanom sednicom Skupštine obeležen je 8.maj, Dan opštine Svrljig,  kada se svrljiška nahija 1833. godine priključila Kneževini Srbiji.

Jelena Trifunovic USS

Uz prisustvo velikog broja gostiju, direktora ustanova i preduzeća, odbornika SO Svrljig sednicu je otvorila aktuelna predsednica skupštine opštine Svrljig, Jelena Trifunović.

–   Drago mi je što ste došli da zajedno obeležimo dan opštine. Sa ove svečane sednice izostaće podela plaketa i nagrada, ali će takođe svi biti ispoštovani u narednom periodu, naglasila je Trifunovićeva.

Milija Miletic

Predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić, u znaku pažnje prema mladim talentima iz Svrljiga, pesnikinji Julijani Dobrošinović, uručio je lap top.

–   Ja sam najmlađi registrovani književnik Srbije i dijaspore. Moram da pohvalim opštinu Svrljig koja mi je uvek izlazila u susret i koja je uvek znala da podrži mlade talente kao i sad. Iskoristiću priliku da čestitam gospodinu Miliji Miletiću na pobedi na izborima i da se još jednom zahvalim za svu podršku od njega, rekla je Dobrašinovićeva.

Milija i Dobrasinoviceva

Današnji dan, predsedniku Miletiću, čestitao je i župan opštine Šentjernej iz Slovenije, Franc Hudoklin i ostali saradnici iz zemlje i inostranstva.

gosti

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *